Arama sonuçlarınız

1. Prusias

Shake&Brush

Bi özellik aktif edemiyoruz ya :D
  2. Prusias

Shake&Brush

Evet konu bu. http://forum.turkdevs.com/konu-sallayarak-son-uygulamalar-temizle.html Anlayamadığım için tekrar sordum.
  3. Prusias

Shake&Brush

Çalışmadı zaten :D
  4. Prusias

Shake&Brush

Buldum build.prop ile ilgili ro.gn.shake.clear= sonuna yes yazın; ro.gn.shake.clear=yes Fakat romda bu kod yok. İlgili bölüme yapıştırdım ama fayda etmedi. @trid bari bir fix versen? Sorun çözülse.
  5. Prusias

Shake&Brush

Lollikat romda bu özellik yok. Yorum yazdım ama bi cevap alamadım. Gidgat dan baya alışmıştım bu özelliğe olmayınca olmuyor. Peki sağolun :D
  6. Prusias

Shake&Brush

Shake&Brush (Son uygulamalar sallayarak sonlandırma) özelliği olmayan roma nasıl o özelliği dahil edebilirim? Harici bir uygulamayla değil, sistemde bunun olmasını istiyorum.
  7. Prusias

[APP][Material] Nova Launcher V4.0

RE: [APP][Material] Nova Launcher Beta Premium mu
  8. Prusias

On Of butonları

Konuyu ben açmıştım. Değiştirdim ama denemedim. Png lere bakarsan anlarsın zaten
  9. Prusias

Romlar nasıl test edilir.

Çok iyi bir anlatım olmuş. Ellerinize sağlık.
  10. Prusias

Titreşim kontrolü

@orochi hocam alt tuş titreşimini nasıl açabilirim
  11. Prusias

Titreşim kontrolü

Jelly Bean sürümde telefon genel ses profilinde değilken alttaki home geri ve seçenekler tuşuna dokununca titriyordu. Güncel kitkat romlarda bu özellik yok. Ben GG Ultimate rom kullanıyorum. Sessiz veya titreşim modunda alt tuşların titreşimini açabilir miyiz?
  12. Prusias

Settings.apk edit

Hocam hangisi için mediatek-res.apk bakıcam
  13. Prusias

Settings.apk edit

Resimde işaretlediğim aç kapa tuşlarının renklerini nerden ve nasıl değiştirebilirim? Settings.apk arka planı nerden ve nasıl değiştirebilirim?  İki değişim için de sadece png düzenlemesi yeterli mi yoksa xml kodlarını da mı düzenlemek gerek? Resim örnek olsun diye attım :)
  14. Prusias

XPOSED MODÜL ÖNERİLERİ EN ÇOK KULLANILANLAR

@bultar instagram downloader bende çalışmıyor
  15. Prusias

BootAnimation sorunu

Yaptım fakat olmadı hocam
  16. Prusias

Portlama sorunu

Onu okuyarak yapıyorum zaten @trid
  17. Prusias

Portlama sorunu

log derken hocam
  18. Prusias

BootAnimation sorunu

http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-gif2-bootanimation.html Anlatımdakileri yaptım fakat oluşturulan cwm için olan zipi flaşlarken hata aldım. -Philz recovery kullanıyorum- Oluşan zipi system/media klasörüne atıp izinlerini ayarladım yine olmadı. - zip adı bootanimation.zip flaşlanması...