Arama sonuçlarınız

1. sagopala

Ses

iyi forumlar herkese, ses tuslarim yipranmaya basladi, color osdaki gibi iki parmakla ses ayarlamayi diger romlarda kullanabilir miyiz? veya systemui ye parlaklık kontrolu gibi ses kontrolü eklenebilir mi? onerilerinize acigim, ayrica color osya alisamadim ve extraslimkattayim
  2. sagopala

Gionee Elife E5 Reboot Döngüsü Sorunu

ayni sorun bende de var, telefon sifirdan acilirken veya reboot attigimda tel aciliyo kilit ekrani geliyo 1 sn sonra reboot atiyo, 5-6 kez resetlendikten sonra aciliyo, daha sorunun nedenini bulamadim
  3. sagopala

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

bootanimationda kaldi Mounts and storage > format system yapmadim ondan mi kaldi?
  4. sagopala

link ne zaman gelecek hocalarim??
  5. sagopala

bi vakit verseniz hocam? =D
  6. sagopala

color os daki cift parmakla ses kisip yükseltmeyi diger romlarda da kullanabilsek dehset olur
  7. sagopala

elinize saglik oncelikle, bir sorum olacakti, bu cift parmakla ses ayarlamayi baska romlarda kullanabilir miyiz?
  8. sagopala

wifi aciliyor

mlsf hocam sonuc aynı =/
  9. sagopala

wifi aciliyor

pardon cozememisim, tekar acmaya kalkinca gene ayni sekilde kablosuz aciliyor da kaldi, arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum
  10. sagopala

wifi aciliyor

iyi forumlar arkadaslar, cihaz wifi aciliyorda kaldi ne yapmam gerekiyor? [hr] sorunu systemui yi dondurup geri cozerek cozdum ayni hatayla karsilasan arkadaslar olursa denesinler, ayrica sunu fark ettim systemui yi dondurunca sistem ucuyor kasma meydana gelmiyor O.o
  11. sagopala

Veri Kullanımı

saolasin =D gelistiricilerden ve bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.. Aslinda islem istatistiklerinide silebilsek daha da cok performans artisi olabilir :gl:
  12. sagopala

Oyun Önerileri.

mc5 kasiyor bizim cihazlarda bea, discovery bi g3 degil nede olsa =D
  13. sagopala

Oyun Önerileri.

dead trigger 2
  14. sagopala

Veri Kullanımı

bi muhasebeci gibi dusun, muhasebeci alinan verilen herseyin hesabini yapiyo, sirket nasil muhasebeciye maas veriyorsa ona olanak ve imkan sagliyorsa androidde oyle. bana gore android icin bir yuk, gereksiz yani, isten cikartmak istiyorum ama suluk gibi yapismis sirkete =D
  15. sagopala

Veri Kullanımı

sistemi rahatlatir, veri kullanımınin surekli hesaplanmasi sisteme bir yuk
  16. sagopala

Veri Kullanımı

ilk dediginiz yerden mobil verileri kapattigimizda internet baglantisida gidiyor otomatikman, ikince dediginiz sekilde de kapanmiyor direk veri kullanimi menusu aciliyor. ya surekli veri kullaniminin kaydedilmesi hesaplanmasi felan telefona bi yuk, eger bunu kapatırsak daha cok performans aliriz...
  17. sagopala

[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

saolun hocam sorun cozuldu =)
  18. sagopala

[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

arada google play hizmetleri durdu hatasi veriyor yalniz O.o
  19. sagopala

Veri Kullanımı

iyi forumlar, ben veri kullanımını kullanmiyorum, bunu devre disi bırakmanin veya ilgili bolumu sistemden silmenin bir yolu varmidir?