Arama sonuçlarınız

1. talha16

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

ben trapress den marsmallow attım sonra asderdd arkadasımızın stock u attım sonra dokunmatik gitti acana  tableti twrp den full wipe yapıp tüm sistemi silip bir daha stock atsak dokunmatik sorunu kalkarmı  ?
  2. talha16

TABLETİN ORJİNAL ROMUNU BOZMAYIN!!!!!!

bizim romlarimiza guvenebilirsiniz bizim romlarimiz uzman gelistirici arkadaslarimiz tarafindan hazirlanmakta olup isimizi titizlikle yapmaktayiz iciniz rahat olsun ama bu simdilik sadece telefonlar icin gecerli allah nasip ederse diger tablet ve telefonlara el aticaz  jiraiya ben...
  3. talha16

TABLETİN DOKUNMATİĞİ GİTTİ ACİL YARDIM !!!!!!!!!

özür dilerim yanlışlıkla caps lock acıkmış
  4. talha16

TABLETİN ORJİNAL ROMUNU BOZMAYIN!!!!!!

ARKADASLAR SAKIN TABLETE DEĞİSİK ROM ATMAYIN BEN MARSMALLOW ATTIM ARKADAS ZENFONE ROMU ATMIS TABLET ARKADSIN ACILMIYOR BENŞMKİSİ İSE DOKUNMATİĞİ CALIŞMIYOR DİKKATLİ OLUN  RASTGELE PORTLANAN ROM LARI KURMAYIN ÖNERİRİM
  5. talha16

MTK Droid Tools tableti görmüyo

WİNDOWS 7 VEYA 8 İSEN DİJİTAL İMZAYI KALDIR WİNDOWS 10 BİLMİYOM SONRA PC YÜZDE YÜZ OKUR CMD Yİ ADMİN OLARAK CALIŞTIR SONRA  BU KOMUTU YAZ   bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS 10 15 DEFA TEKRARLA OLCAKDIR
  6. talha16

TABLETİN DOKUNMATİĞİ GİTTİ ACİL YARDIM !!!!!!!!!

ARKADAŞLAR BUNDAN İKİ ÖNCE TRAPRESS DEN ADNRİD 6.0 MARSMALLOW ATTIM SONRA TABLETİ ASDERDD İN HAZIRLADIĞI STOCK ROM ATTIM ARAMA YAPCAKLARDI ATTIM SONRA TABLETİN DOKUNMATİK GİTTİ ACİL YARDIM  ACABA SORUN ROM ARTIKLARINDANMI YOKSA YANLIŞ ROMMU PORTLAMIŞLAR LÜTFEN YARDIM!!!!!!!!
  7. talha16

İos 7 Font

twrp den kurdıö bısey olmadı