Arama sonuçlarınız

1. Ferdi9050

Güncel Browser Tavsiyeleri

Cm browser :rool:
  2. Ferdi9050

Soket sorusu

Soketinizin bir ayağı kırıldı kırılcak gibi görünüyor. Klasik discovery sorunu. Olmazsa zaten bi sıkıntı vardır O_o Farklı bir kablo ile deneme elbette yapın. Küçük bir olasılıkta olsa kablonuzun baglantı noktasında eziklik olabilir ( inşallah da öyledir ). Garantiye gönderecekseniz...
  3. Ferdi9050

LG G3 root sorunu

Öncelikle lg g3 e lollipop yeni geldi diye biliyorum. Uygun root yöntemi varmı bakmak lazım. Bu sebeple bir inceleyeyim tekrardan yardımcı olmaya çalışayım
  4. Ferdi9050

[Stabil][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v4

Romu kurduktan sonra yukarıdaki verdiğim fixi yükle, düzelecek
  5. Ferdi9050

[APK]Google 123 Klavye- Numaralı Klavye

Tamamdır 12 adet tema mevcut upload edeyim :)
  6. Ferdi9050

[APK]Google 123 Klavye- Numaralı Klavye

Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz mesajlarda yazı yazarken numaraları tıklamak için sıkıntılar yaşıyoruz. Lg g3 , samsung s4 orjinal klavyelerinde ise numaralar alfabetik tuşların üzerinde. Bu sebeple adamlar oturmuş ugraşmış google klavyeye numalara eklemiş  :D Kurulumu basit olduğu için cwm...
  7. Ferdi9050

[PORT][ART] iocean X8 Mini

Dokunmatik sapmayı sadece bu romda mı yaşadınız ?
  8. Ferdi9050

CWM'den sonra açılmama sorunu

Aslında romla alakası yok. Bazı partilerde yapıyor. Mesela cihazım 16 gb ve yeni aldım. Hemen hemen tüm romlarda eger yukarıda verdiğim boot img kullanmazsam açılmıyor, legend le alakalı değil yani
  9. Ferdi9050

CWM'den sonra açılmama sorunu

Alttaki fix i sd karta at, kuracagın her romdan sonra flashla, https://docs.google.com/file/d/0B0xJyfnUsgOjVjF5dEFLYTdUMlU/edit?usp=docslist_api
  10. Ferdi9050

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hangi tabanı aldın hocam? Bende portluyorum bitane kk lewa aynı olmasın :D uğraşmayalım bosuna
  11. Ferdi9050

Cep Telefonu Tavsiyesi

Eğer 3 cihaz için dersen, benim görüşüm her zaman discovery 1 olacaktır. Diğer ikisinide kullandım. Hantal bir rom ve arayüzleri var
  12. Ferdi9050

[ROOT]General Mobile Discovery 2 Mini Root

Merhabalar, Şimdi sizlere GMD 2 Mini Root Erişimini anlatıcam. Öncelikle; 1 . Usb Hata ayıklama Modunu aktif edin, 2 . Linkteki dosyayı indirin ve cihazınıza kurun. 3 . Ekranda göreceğiniz çince ve ingilizce yazılardan oluşan ekranda ortadaki root yazısına tıklayın. 4. 3-5 Dakika kadar...
  13. Ferdi9050

[GAME] Plague Inc.

Merhaba, Bu oyunu defalarca oynamama rağmen sıkılmadıgım ender oyunlardan biri. Oyunumuzda dünya haritası üzerinden ülkelere virüs bulaştırıyoruz, dünya insanları ise ilaç üreterek,uçuş ve deniz yolu yasakları koyarak virüsün yayılmasını engellemeye ugrasıyor. Üstelik oyunda Türkçe dili...
  14. Ferdi9050

Forum Turkdevs

Mobil uygulamadan ziyade tapatalk hoş olur, uygulama dediğimizde bir nevi kısayol olacaktır. Çünkü sitemizin mobil sürümü var zaten
  15. Ferdi9050

[PORT][4.12.17] MiUi ROM by SmiLeToLiFe

Eline saglik fake make ama iyi olmus :))
  16. Ferdi9050

CloudyG2 2.2

Lg 2 nin en sevilen romu. Azmi kullandim ;)
  17. Ferdi9050

Modern Combat 4: Zero Hour

Evet cok iyi oyun. :goodgrief:
  18. Ferdi9050

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

Saol gozler bu romu ariyordu
  19. Ferdi9050

[Apk] Sosyal Medya 3'ü Bir Arada

Merhabalar, Turk yapimi olan ve play store da alt siralarda kalan bi uygulamayi sizlerle paylasmak istedim. Ayni ekranda Facebook-Twitter-İnstagram izleyebileceksiniz Türk yapimi uygulama cokta begenilmis durumda.. Google Play Store link ...
  20. Ferdi9050

[GAPPS] [LOLIPOP] Android 5.0

RE: [GAPPS] [LOLLIPOP] Android 5.0 Çalışmaz, cwm abort hatası verir