Arama sonuçlarınız

1. A

[MOD]GidGat SystemUI

gidgat ultimate var bende hocam mavi sarj ıkonu var onu nasıl kıtkat orjinaldeki gibi beyaz yaparız?  attım oda oldu sagolun hocamm  :D
  2. A

[MOD]GidGat SystemUI

valla atarsan super olurrr :rool: bide bu sarj seyını duz beyaz nasıl yaparız gıdgat var hocam
  3. A

[MOD]GidGat SystemUI

cwmden atamazmıyız ya :(
  4. A

Dıscovery Ekrandaki Bulutlanma ve Olu Piksel

ucuzun yahnisi meselesi neyse 1 tane var allahtan ama abimin discoverysi felaket durumda suan . 6 7 tane var arkadaş nasıl iş anlamadım gıttı.
  5. A

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

meuzi mx4 1100 tl 16gb harıka telefon bu fıyat aralıgında ondan ıyısı yok . 20.7 megapiksel arka 2 mega on(en kotu ozellıgı bu) aliminyum cerceve tek tuş deneyimi ve kasmayan sıstem flyme os.
  6. A

hocam birşey daha sorcam bu telefonun ahize sesini nasıl arttırız ya duyulmuyor :(
  7. A

2. senesine gircek temmuzda telefonum servıse versem aynı ıpsle degiştirirlermi bir yerde bulutlanma 1 tanede olu pıksel var yardım edenlere tesekkurler
  8. A

Google Play Bağlantı Yok Sorunu

RE: Google Olay Bağlantı Yok Backup yaptım düzeldi aman bulasmayun:mad:
  9. A

RE: Google Olay Bağlantı Yok Evet freedomdan oldu sanırım sildim yine olmadı please waitten sonra attiydi zaten
  10. A

Arkadaşlar ne yaptiysam bağlanmadı internettrnde araştırdım sizce ne yapmaliyim
  11. A

Yardim Edin

Arkadaslar benimn tabletim var hometech marka benim modemi gormuyordu fakat evdeki discovery ve diger akilli cihazlar goruyordu simdi tablet gormeye basladi tekrar sinyali kaybetmesini istemiyorum bunu nasil halledebilirim