Arama sonuçlarınız

1. Boyka

Huawei p20 lite pie 9

Merhaba arkadaşlar Benim telefon huawei p20 lite dubai imei atılmış durum da şuan ki sürümü 8.0 dün pie 9 güncellemesi geldi. Sorum siz değerli arkadaşlara 9 a günceller isem imei gider mi ve giderse imei atilir mi ? 1561372777 Güncelledim imei gitmedi konu kilit
  2. Boyka

facebook otomatik başlamayı engelleme!!!! yardım

Merhaba ben greeniyf  uygulaması uyutma kullanıyorum facebook başıma bela olmuş ::) facebook uyutuyorum belli bir süre sonra otomatik başlıyor bu facebook ben açmıyana kadar devreye girmesini engellemez miyiz ?
  3. Boyka

[STOCK]Lenovo a7010 Stock Rom Türk Form sitelerinde ilk.

Öncelik ile merhaba Lenovo a7010 lolipop stock rom Türk form sitelerin de Sadece TURKDEVS da :emoji_slight_smile:. Bu stock rom ile orijinale döne bilir garantiye dahil edebilirsiniz. Güncellemeleri de alabilirsiniz. Emeğe saygı için Teşekkür. DOWNLOAD STOCK ROM A7010a48_S143_151218_ROW...
  4. Boyka

a7010 yedek alma yardım

merhaba  lenovo a7010 marsmallow guncellemesi geldi fakat biraz sıkıntılı ben 5.1 sürümüne dönmek istiyorum zda da stock romu indirdim. fakat imei silinme korkusu ile yapmak istemedim. şuan var olan romun yedeğimi nasıl alabilirm. o stock romu atsam imei silinse yedek ile tekrar dönüş yapsam...
  5. Boyka

Lenovo a7000 marsmallow root yapmak için yardim

Merhaba arkadaşlar lenovo a7000 marsmallow güncellemesi geldi fakat bunu rootlaya bilir miyiz? Konu hakkın da yardımcı olacak var mı acaba ?
  6. Boyka

lenova a7000-a flas ile stock romdan sonra açılmadı

merhaba lenovo a7000-a flas tool ile stock rom attım fakat telefon güç açma tuşuna basınca  sadece titriyor fakat tel açılmıyor bunun ile ilgili yardımcı olun lutfen.
  7. Boyka

Mac adresi her kapanıp açılışta değişiyor yardim

Merhabalar etab5 Rom yükledim fakat benim evde internete girme için modeme mac tanımlanıyor bu romda her kapanış açılışta mac adresi değişiyor bunun çözümü var mı şimdiden teşekkürler
  8. Boyka

lenova a7000 uygulama taşımama

Merhaba  lenova a7000 telefonum yeni root yapma işlemi yabancı siteler de var fakat korkuyorum General mobile gibi orjinele dönememe de  sorunum şu google playden uygulama indirdiğim zaman bazı uygulamalar hafıza kartına taşınıyor bazıların da sd kart butonu basif durum da taşıyamıyorum...
  9. Boyka

lolipop 5.0 root yardım

Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım. içinde baya gereksiz uygulamalar var telefon Lenova a7000 Lolipop 5.0 root yapabilir miyiz. daha sonra garantiye gitmeden roottan çıkarabilir miyiz? Eğer roottan çıkartırsak Garanti çakar mı rootu. şimdiden teşekkür ederim.
  10. Boyka

Hem Galeri hem depolama alani

Merhaba arkadaşlar Size güzel bir uygulama takdim edeyim, 1- Uygulama hem Galeri uygulamasi 2-hemde ücretsiz olarak direk 1 TV (1.000 GB)  alan veriyor. 3- Tabi bukadar ile sınırlı değil Size davet kodu veriyor  uygulamayı kurup üye girişi yapıp Size verilen  kodu arkadaşınız  girer ise...
  11. Boyka

4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım

Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim.
  12. Boyka

[4 GB][4.4.2] Cwm ile Kitkat stok rom yükleme

Merhaba arkadaşlar; Öncelikle Tertemiz romu hazırlmamda yardımcı olan Wes arkadaşımıza teşekkür ederim. Bazı arkadaşların usb girişleri arızalandığından usb ile stock roma geçiş yapamamaktadır. bende usbsiz KİTKAT  stock rom nasıl yüklenir. Anlatacam. Bu konuda da olanları yanlış yapıp...
  13. Boyka

S6 dual rom Görüşme esnasında da ekran kapanmama

Görüşme esnasında da ekran kapanmiyor sensörler çalışmıyor ROM olarak s6 dual ROM kullanmaktayim. Stok ROM veya başka ROM attığında sensorler canavar gibi s6 dual ROM da görüşmede ekranın kapanması için ne yapilabilir?
  14. Boyka

Greenify Şarj uzatmanın güzel yolu bulundu

Merhaba arkadaşlar; Sizlere şarjı şarjınızın biraz da uzun sürmesine yarıyacak bir konuya değinmek istiyorum. Uygulamayı açıyoruz en alta daha fazla seçip telefonda var olup uzun sure kullanmadıgımız veya hepsini seçerek uyutarak şarjdan tasaruf edebiliriz. Sağ uste 3 noktayı tıklayıp...
  15. Boyka

TWRP Recovery 2.7.1 İle .img yükleme

Merhaba arkadaşlar; cwm recovry den daha güzel bir uygulamayı size tanıtacağım; En güzel yanı dokunmatik olması ses açma kısma tuşlarından kurtulmanız. diğer cwm lerde data silme wipe falan herşeyi tek tek yapılıyor ama bunda bir tek donus ile hepsini yapıyor. öncelikle bunu indirin  TWRP...
  16. Boyka

Rom yüklerken kendi apklerim de yüklensin

Merhaba arkadaşlar forum da var mıdır bilmiyorum aradım aradım bulamadım . rom atarken system kalsorunden nereye kendi apklerimi eklersem romu yüklerken o apklerde yüklenir acaba yardım.
  17. Boyka

Rom lu telefonalrda youtube ağır açılma çözüldü.

Merhaba arkadaşlar. Telefona rom yüklendiği zaman bazı romlarda youtube video açılma süresi çok geçiyor. Sebebni araştırdım rasgele de olsa uygulamada buldum. Romlu da video kalitesini en yüksek olarak otomatik açmakta buda ağır açılmasına sebep olur net hizindan demeyin. Saniyede 15 mb...