Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havoc -OS tarafından Xiaomi mi mix için Android 10 custom rom yayinlandi .
Not: Rom Yüklendikten sonra bootlop da kalmamak için magisk flashlayin
Mi Mix Android 10 Rom
Kardeş Burada Dediklerinin Hepsini Yaptım System Kuruldu Sıkıntısız Ama Şöyle Bir Durum Var Ekran Hayla Siyah :D Ve Bootloader Power+Ses Açma İle Açılıyor Ve PC Cihazı Hayla Wıleyfox Olarak Görüyor Bootloader'de
Düzeltme : Kardeşim 2. Kez Yükleme Yapınca Cihaz Açıldı Yardımın İçin Çok Teşekkür...
Anladım Kardeş Kusura Bakma Benim Jeton Akşam Olunca 3 Köşe Oluyor Bazen Geç Düşüyor :D
Herşey İyi Güzel de Anlamadığım Olay Şu Bu Rom'u Kuran Arkadaşlar Kurma Olayını Nasıl Başardı?
Cihazlar da Farklılıklar mı Var? Neden Birinde Kurulup Diğerinde Sorun Çıkarıyor ki? Yada Ben mi Beceremedim :D...
Cevabın İçin Teşekkürler Kardeş Deniyecem Ama Şöyle Bişey Var ''komut ekranından telefona gönderilen dosyanın bitmesini bekle'' Demişsin de sbl1 Komutu Bitmiyor ki 1 Saat Bekledim Aynı
yok arkadaş yine kuramıyorum bu seferde linkdeki program çalışmıyor
Recovery kalıcı yükle dediğimde telefon Genaral Mobile Yazısında Kalıyor
Benim Cihazdamı Bi Sıkıntı Var Bendemi Bi Sıkıntı Var Anlamadım Gitti Twrp Falan Hespini Yazdığı Gibi Yaptım Ama Bootloader Yükleyince Telefon Gitti Ekran...