°¥÷~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kronoslce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kronoslce

Original poster
Aktif Üye
24 May 2023
172
22
Cihaz
General Mobile ETAB5
ROM
Nougat (AOSP) AOSPIP E TAB 5
°¥÷~

Son düzenleme:
Bu nası olabiliyor? AnTuTu linkini atar mısın bende deneyeyim

• Like
Tepkiler: 000
Bu nası olabiliyor? AnTuTu linkini atar mısın bende deneyeyim
İki uygulama atcam sen ikisini de kur ikisini de kurduktan sonra ismi Antutu Benchmark olana gir 3d olana girme normal olana gir en üstte install and start gibi bir şey yazacak oraya bas sonra bi 15 dakika sona sonuçlar gelir

Linkler:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

• Like
Tepkiler: ReQo
e80cyuh.jpg

• Like
Her rom yüklediğimde wifi ilk çalıiıyor, 1-2 dakika sonra wifi gidiyor. Açılmıyor yada açık yazıyor ama ağlar gözükmüyor. Romdan kaynaklı sanırım. Dokunmatikte stock öğrenci romunda çalışmıyor.
Bir bilen var mı?

Her rom yüklediğimde wifi ilk çalıiıyor, 1-2 dakika sonra wifi gidiyor. Açılmıyor yada açık yazıyor ama ağlar gözükmüyor. Romdan kaynaklı sanırım. Dokunmatikte stock öğrenci romunda çalışmıyor.
Bir bilen var mı?
Birde buradakli stable olan rom ile deneyiniz, düzelmezse yeni bir konu açın yardım etmeye çalışırım

• Like
Tepkiler: 000 ve Zhiend
Hangi romda deniyorsunuz bunu. Ben 5.1.1 kullanıyorum bana şuan en stabili bu gibi geliyo. Görüntüsü falan bozulmayan wifi bt çalışan rom var mı sağlam. Twitch falan video oynatma hatası vermeyen.

Hangi romda deniyorsunuz bunu. Ben 5.1.1 kullanıyorum bana şuan en stabili bu gibi geliyo. Görüntüsü falan bozulmayan wifi bt çalışan rom var mı sağlam. Twitch falan video oynatma hatası vermeyen.
yukarıda paylaşıtığım romda denedim. rom gayet stabil (5.1 kadar olmasını beklemeyin.) görüntü bozulma yok, bluetooth çalışıyor ve Twitch'de herhangi bir problemi yok. YouTube'da bazen durduruldu hatası veriyor (eğer sadece videoyu izlerseniz sıkıntı yok, yorumları falan açınca sorunlar çıkıyor).

• Like
Benim şuan kullandığım romda bu benchmark testini yaptığım romda her şey çalışıyor sadece kamera kullanırsan arada yeniden başlatıyor onun haricinde sıkıntı yok