İki uygulama atcam sen ikisini de kur ikisini de kurduktan sonra ismi Antutu Benchmark olana gir 3d olana girme normal olana gir en üstte install and start gibi bir şey yazacak oraya bas sonra bi 15 dakika sona sonuçlar gelirBu nası olabiliyor? AnTuTu linkini atar mısın bende deneyeyim
Bayağı bir düşük tuşlu telefona yapsak bu tableti geçerBu nası olabiliyor? AnTuTu linkini atar mısın bende deneyeyim
50.000 bu tablet için iyiBayağı bir düşük tuşlu telefona yapsak bu tableti geçer
Antutu da birinci sırada 200 bin puanla red magic var buda onun 4 te biri işte50.000 bu tablet için iyi
Sende yapsana bi belki benim cihazda sorun vardırBu nası olabiliyor? AnTuTu linkini atar mısın bende deneyeyim
Yeter bence. Sonuçta neredeyse 10 yıllık tabletAntutu da birinci sırada 200 bin puanla red magic var buda onun 4 te biri işte
İndiriyorum şuan, indikten sonra bende dener sonuçları paylaşırım burda. Birde hangi romu kullanıyorsun? Ve ekstradan performans ayarları yaptın mı?..Sende yapsana bi belki benim cihazda sorun vardır
Her rom yüklediğimde wifi ilk çalıiıyor, 1-2 dakika sonra wifi gidiyor. Açılmıyor yada açık yazıyor ama ağlar gözükmüyor. Romdan kaynaklı sanırım. Dokunmatikte stock öğrenci romunda çalışmıyor.
Bir bilen var mı?
yukarıda paylaşıtığım romda denedim. rom gayet stabil (5.1 kadar olmasını beklemeyin.) görüntü bozulma yok, bluetooth çalışıyor ve Twitch'de herhangi bir problemi yok. YouTube'da bazen durduruldu hatası veriyor (eğer sadece videoyu izlerseniz sıkıntı yok, yorumları falan açınca sorunlar çıkıyor).Hangi romda deniyorsunuz bunu. Ben 5.1.1 kullanıyorum bana şuan en stabili bu gibi geliyo. Görüntüsü falan bozulmayan wifi bt çalışan rom var mı sağlam. Twitch falan video oynatma hatası vermeyen.
Benim şuan kullandığım romda bu benchmark testini yaptığım romda her şey çalışıyor sadece kamera kullanırsan arada yeniden başlatıyor onun haricinde sıkıntı yokHangi romda deniyorsunuz bunu. Ben 5.1.1 kullanıyorum bana şuan en stabili bu gibi geliyo. Görüntüsü falan bozulmayan wifi bt çalışan rom var mı sağlam. Twitch falan video oynatma hatası vermeyen.
6592 mi var 85 ile başlayan bir şey var diye biliyorum
Sonuçlar iyi değil ya bi 80k yada 100k olsa gene götürürdü
6592 var evet6592 mi var 85 ile başlayan bir şey var diye biliyorum
Yeni çıkan Honor Of Kings oyununu 50 FPS oynatıyor. Bence idealSonuçlar iyi değil ya bi 80k yada 100k olsa gene götürürdü
Yeni çıkan Honor Of Kings oyununu 50 FPS oynatıyor. Bence ideal