Bilmiyorum ya benim az çok işimi görüyorTek açtığı oyun
Bilmiyorum ya benim az çok işimi görüyorTek açtığı oyun
Valla kapattım ben uğraşılmaz artık bu cihazla dedimde geri açarım 2 güneBilmiyorum ya benim az çok işimi görüyor
En son baktım kendini açmaya gücü yetmiyor dosya silmek istesem silemiyom bende ordan oyunlardan bot ayarlayıp tableti açıl bırakıyom sonra kastığım hesapları satıyomBilmiyorum ya benim az çok işimi görüyor
Nougat romlar hala iş görüyor bence devam et kullamayaValla kapattım ben uğraşılmaz artık bu cihazla dedimde geri açarım 2 güne
Yani nougat değilde neyi o romun ismiNougat romlar hala iş görüyor bence devam et kullamaya
Kernel Auditor ve LSpeed uygulaması ile bütün performans ayarlarını yapıyorum ben, işimi görüyor. Birde o hesap kasıp satmayı nası yapıyonEn son baktım kendini açmaya gücü yetmiyor dosya silmek istesem silemiyom bende ordan oyunlardan bot ayarlayıp tableti açıl bırakıyom sonra kastığım hesapları satıyom
AOSPİP rom işteNougat romlar hala iş görüyor bence devam et kullamaya
LineageOS 14.1Yani nougat değilde neyi o romun ismi
Reis o uygulamaları bende kullanıyom da ek başka şeyler de yapıyom yt de videosunu çektimKernel Auditor ve LSpeed uygulaması ile bütün performans ayarlarını yapıyorum ben, işimi görüyor. Birde o hesap kasıp satmayı nası yapıyon
YouTube kanalında videolar gözükmüyor linkini atabilir misinReis o uygulamaları bende kullanıyom da ek başka şeyler de yapıyom yt de videosunu çektim
Kanka aklını çalıştırsan yöntem çok auto clicker ile istediğin şeyi yapabilirsin instada takipçi kasmak için yada oyunlarda gene bir şekilde bir şeyler yapıp para alabilirsin cihazı bot gibi düşünüyom ben ben yokken çalışsın dursun ama artık yapamıyom işte çalışan uygulama yokKernel Auditor ve LSpeed uygulaması ile bütün performans ayarlarını yapıyorum ben, işimi görüyor. Birde o hesap kasıp satmayı nası yapıyon
Videolar gizli çünkü tablette doğrı düzgün çekilmiyor bide bana göre tam net olmamış daha sonra daha iyisini çekcemYouTube kanalında videolar gözükmüyor linkini atabilir misin
vay be....Kanka aklını çalıştırsan yöntem çok auto clicker ile istediğin şeyi yapabilirsin instada takipçi kasmak için yada oyunlarda gene bir şekilde bir şeyler yapıp para alabilirsin cihazı bot gibi düşünüyom ben ben yokken çalışsın dursun ama artık yapamıyom işte çalışan uygulama yok
Ben ek olarak magisk den modül de ekliyorum performans modülü + Ram swap yapıyorum mecburen 2 gb ram yetmez hiçbir şeyeYouTube kanalında videolar gözükmüyor linkini atabilir misin
İnstadan ekle beni nickim aynı kronoslce orda daha aktifim şimdi eklersen daha sonra yazmayı unutmamvay be....
Magisk bende "Yükleme doğrulanamadı lütfne yeniden yükleyiniz" diye hata veriyor yeniden yüklüyorum yine hata veriyor o yüzden SuperSU kullanıyorum. Sen hangi magisk sürümünü kullanıyorsun?Ben ek olarak magisk den modül de ekliyorum performans modülü + Ram swap yapıyorum mecburen 2 gb ram yetmez hiçbir şeye
Ben senin yorumlarına dm açar msın yazmıştım açmamıştınİnstadan ekle beni nickim aynı kronoslce orda daha aktifim şimdi eklersen daha sonra yazmayı unutmam
Ne zaman görmemişimBen senin yorumlarına dm açar msın yazmıştım açmamıştın
Valla sonra millet bilerek yaptığımı sanıyor ama görmemişim dm açık bu aradaBen senin yorumlarına dm açar msın yazmıştım açmamıştın
Son sürüm kullanıyorum da tablete magisk yüklenmiyor zaten zip dosyasını indir flashlamaya çalış olmazMagisk bende "Yükleme doğrulanamadı lütfne yeniden yükleyiniz" diye hata veriyor yeniden yüklüyorum yine hata veriyor o yüzden SuperSU kullanıyorum. Sen hangi magisk sürümünü kullanıyorsun?