Ya bende enayi gibi şimdiye kadar full nougat rom kullanıyordum hiç kimse vazgeçmem diyordum da şimdi tekrar değiştircemBu rom güzel. Free Fire oynatıyor ben oynuyorum sadece oyuna geç giriyor. Ama free fire max açılmıyor normal free fire açılıyorNougat [STABLE/OMS][V1][7.1.2_r36] LineageOS 14.1 for Etab5
Merhabalar.Yeni bir rom ile karşınızdayım.Rom OMS yani substarum Stable da stabil romdur. Romda Stock kamera çalışıyor ama yan oluyor. ROM BAYA HIZLIDIR ANTUTU 38.000+ HER İKİ SÜRÜMDE STABİLDİR. This device uses mt6592 chipset with 3.4.67 stock prebuilt kernel you may want try port your...forum.turkdevs.com
Yarım ekran sorunu falan yok demi açılırken böyle ekran sola doğru küçülmüyor demiBu rom güzel. Free Fire oynatıyor ben oynuyorum sadece oyuna geç giriyor. Ama free fire max açılmıyor normal free fire açılıyorNougat [STABLE/OMS][V1][7.1.2_r36] LineageOS 14.1 for Etab5
Merhabalar.Yeni bir rom ile karşınızdayım.Rom OMS yani substarum Stable da stabil romdur. Romda Stock kamera çalışıyor ama yan oluyor. ROM BAYA HIZLIDIR ANTUTU 38.000+ HER İKİ SÜRÜMDE STABİLDİR. This device uses mt6592 chipset with 3.4.67 stock prebuilt kernel you may want try port your...forum.turkdevs.com
Yok rom gayet güzel. OMS değil Stable olanı kurYarım ekran sorunu falan yok demi açılırken böyle ekran sola doğru küçülmüyor demi