Mehmet Aydin' Alıntı:ottomann' Alıntı:Mehmet Aydin' Alıntı:galeri durdu hatası genelde hızlı başlat seçeneğini kullanarak yapılan yeniden başlatmalardan sonra oluyor gibi
hocam cevap vermemişsin, tahmin yapmışsın. öyle mi değil mi, cevabını anlayammadım.
ben ne zaman hızlı başlat desem o zaman galeri durdu hatası alıyorum. Kendi yaşadığım duruma göre cevap verdim. Net konuşmadım olabilir dedim, bunu da dikkate alın demek istedim
Kzee' Alıntı:Can you tell me that from where i can get my magazines?
sadicansahiin' Alıntı:Beyler deneyenler bana bi ulaşabilir mi ? facebook.com/pinktl
Asderdd' Alıntı:Merhaba bende şöyle bir problem var gelen aramalarda numara falan çıkmıyor sadece alt kısımda sms ve cevapla ikonU çıkyor resim yok
alenden22' Alıntı:Asderdd' Alıntı:Merhaba bende şöyle bir problem var gelen aramalarda numara falan çıkmıyor sadece alt kısımda sms ve cevapla ikonU çıkyor resim yok
yasinayyildiz' Alıntı:Kardeşim kitkattan geçmiyor benim tüm recoveryleri denedim hata veriyor yani paketi açmıyor yüklenme sırasında yardımcı olurmusun rica etsem
GuidingYsn' Alıntı:Abi gönder gelsin artık güncelleme orjinal kitkattan sıkıldım