[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rom çok güzel olmuş ellerine sağlık :) tema vs güzel duruyor telefonun ekranı büyüdü sanki gayet iç açıcı bir rom :) sadece parmak izi kilidini s6 da kullanabiliyoruz bunda olmuyor mu :what:

Bu roma güncelleme gelecek mi ? Birkaç gündür kullanıyorum şimdilik bir sıkıntısı yok. Birkaç eksik, hata var onları yazayım. Galeri açılmıyor. Bildirim ışığı özelliği aktif edilmiyor. Bir de ses kısma veya açma tuşuyla uyandırma olursa güzel olur.

Gercektende uygulama yükleme yapıyor @Asderdd isin garibi internet yokken bunu nasıl beceriyor onu anlamadım

:) :)

outtime44' Alıntı:
BEYLER BU ROMU YAPAN ARKADAŞIMIZ PARA KAZANMAK İÇİN YAPMIŞ BUNU GÖZE ALARAK YÜKLEYİN.

1. SORUN ; KENDİLİĞİNDEN UYGULAMA YÜKLÜYOR (sinir oldum)

2.SORUN ; HER UYGULAMADA HER OYUNDA REKLAM ÇIKIYOR.

:rant: hadi bu sorunu nasıl halledebileceğim hakkında bilgi verin :rant:

[LÜTFEN]

yani arkadaş adamları rom yapmaktan soğuttunuz gerizekalımısınız aptalmısınız adam burdan parmı kazanıyo sanıyosun kesin 10 yaşında veletsin bırak bu telefonu git b.knla oyna :)

Kendi kendine uygulama yüklüyor diyen arkadaşlar. Sorunun çözümü basit. Uygulamaların apk dosyasını sileceksiniz. Bunun için sırasıyla:
Dosyalarım>Apk'lar yolunu izleyin. Oradaki absürt olan apkları silin. Sorun hallolsun.

Blink®' Alıntı:
Kendi kendine uygulama yüklüyor diyen arkadaşlar. Sorunun çözümü basit. Uygulamaların apk dosyasını sileceksiniz. Bunun için sırasıyla:
Dosyalarım>Apk'lar yolunu izleyin. Oradaki absürt olan apkları silin. Sorun hallolsun.

Saolasın hemen bakalım apk kısmına. Sırf bu yüzden romu kaldırmak istemiyorum çünkü gerçekten telefona yakışan bir roma tekrar teşekkürler [font='Open Sans', sans-serif]Asderdd :)[/font]

Kimsede hafıza sorunu yokmu acaba kimse bahsetmemis indirilen dosyalar çekilen fotoğraflar ve videolar dahili belleğe kaydediyor uzun video bile çekilmiyor bu yüzden romu yüklemiyorum inşallah düzeltilir

karaca78' Alıntı:
Kimsede hafıza sorunu yokmu acaba kimse bahsetmemis indirilen dosyalar çekilen fotoğraflar ve videolar dahili belleğe kaydediyor uzun video bile çekilmiyor bu yüzden romu yüklemiyorum inşallah düzeltilir

Hocam ilk mesajda yazıyor ya :

Asderdd' Alıntı:
Fix Paketleri;

-Hafıza kartı kullanıp dahili hafızanın Sdcard0 olarak görünmesini isteyenler ve/veya hafızanın ters olduğunu düşünenler bu fixi
yüklesin ;
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

RoD' Alıntı:
Blink®' Alıntı:

Saolasın hemen bakalım apk kısmına. Sırf bu yüzden romu kaldırmak istemiyorum çünkü gerçekten telefona yakışan bir roma tekrar teşekkürler [font='Open Sans', sans-serif]Asderdd :)[/font]

sorun çıkaran apkları söyleyinde bizde silip yükleyelim Blink®

Tmp341' Alıntı:
karaca78' Alıntı:

Hocam ilk mesajda yazıyor ya :

Asderdd' Alıntı:
Fix Paketleri;

-Hafıza kartı kullanıp dahili hafızanın Sdcard0 olarak görünmesini isteyenler ve/veya hafızanın ters olduğunu düşünenler bu fixi
yüklesin ;
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

fix paket yükleyerek sadece hafıza düzgün gösteriyor watsapp facebook gibi yerlerden indirilen fotoğraf ve videolarda dahil indirilen dosyalar çekilen foto videolar sd kart yerine dahili belleğe kaydediyor buda hafızanın hemen dolmasına neden oluyor

O yüzden fixi yuklemeyin yüklediğiniz zaman telefona kaydediyor

Kimse de parmak izi sorunu yok mu ya ? Cevap verebilir misiniz sorun bendeyse kurulum yapayım tekrardan

Bende de calismiyor parmak izi

Bu rom kurduğum 2. Custom rom ve çok beğendim. Birkaç eksiği var. Güncelleme gelmesini bekliyorum.

Kilit ekranı için hangi dosya beyler keyguard.apk mi ? S6 nın apk sini buna atsam çalışır mı acaba deniyim bi :D

Sıkboğaz ediyoruz hocam kusura bakmayın ama güncelleme gelmeyecek mi @asderdd

Kendi kendine uygulama yüklemeye başladı bende de. Ama herkesinki gibi değil bende interneti açınca yüklüyor. Bu yüzden rom u değiştirdim.