ottomann' Alıntı:ben dahi o kadar kişi, galeri hatası verdiğini söylüyor. ama bir arkadaş da bir çare söylemedi
Bilgemet' Alıntı:görüntülü görüşme var mı, şu hatası yüzünden kullanma diyebileceğiniz bir hatası var mı. çok güzel görünüyor da denemek istiyorum. şu an miui v6 5.5.15 kullanıyorum
galeri hatalı sanırım, miui romda kullandığım galeri uygulamasını bu romun içine atıp ondan sonra flashlasam galeri çalışır mı.
dell2018' Alıntı:Bilgemet' Alıntı:görüntülü görüşme var mı, şu hatası yüzünden kullanma diyebileceğiniz bir hatası var mı. çok güzel görünüyor da denemek istiyorum. şu an miui v6 5.5.15 kullanıyorum
galeri hatalı sanırım, miui romda kullandığım galeri uygulamasını bu romun içine atıp ondan sonra flashlasam galeri çalışır mı.
Google Playden çeşitli galeri programlarını indir sadece romda ki galeride sıkıntı var.
Bilgemet' Alıntı:bu rom u orjinal rom tabanına alırsanız daha stabil olmazmı. hem donanımsal bir hatası olmaz.
irem1427' Alıntı:Çağrı geldiğinde kimin aradığını göremiyorum ne yapmalıyım acil yardım eder misiniz?