Boyka Original poster Aktif Üye 28 Haz 2015 311 47 9 Eyl 2015 #1 Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim.
apogalli Kayıtlı Üye 3 Eyl 2015 30 10 13 Eyl 2015 #2 Boyka' Alıntı: Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Boyka' Alıntı: Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Boyka Original poster Aktif Üye 28 Haz 2015 311 47 13 Eyl 2015 #3 apogalli' Alıntı: Boyka' Alıntı: Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Bunu denemistim kitkatta çalışmıyor sanırım
apogalli' Alıntı: Boyka' Alıntı: Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Bunu denemistim kitkatta çalışmıyor sanırım
apogalli Kayıtlı Üye 3 Eyl 2015 30 10 14 Eyl 2015 #4 Boyka' Alıntı: apogalli' Alıntı: Boyka' Alıntı: Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Bunu denemistim kitkatta çalışmıyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Boyka' Alıntı: apogalli' Alıntı: Boyka' Alıntı: Merhaba; 4.4.2 Android'te çalışan sms engelleme lazım Varmı bildiğiniz uygulama ? şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Bunu denemistim kitkatta çalışmıyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.