[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugra333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LegenD™ Rom V12'den memnun kaldınız mı?

• EVET

Oy: 71 59.7%
  • HAYIR

Oy: 48 40.3%

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stabil olmuş bence. 3-4 haftadan beri telefona bu rom kurulu, artye geçtim. Ciddiyim en ufak kasma bile yok!

Arkadaşlar şuan için v13 düşünmüyorum bir iki ay sonra duruma gore belki yaparız

romun duvar kağıdı tutmunda bir sorun var v11 de yok tu birde v11 dede 12 dede bildirimlerde gelen titreşimi engelleyemedim statik duvar kağıdı ve titreşim ayarları olarak iki eksik var bunları fix leyebilirmisiniz

elinize saglik hocam cok guzel rom.
birde bu romun tabani nedir ona gore dolby paketi buluyum veya sizde varsa verirmisiniz, dolby olmayan romlari kullanamiyorumda :)
simdiden tesekkurler

Wipedata factory reset yaptı tekrar wioe cach partionsectim buradan sonra tel tekrar açılıyor fakat bir türlü adwanced /aile dalvikbcach yapamadim benim telde 4.2.1 yüklü jb

dursun71' Alıntı:
Wipedata factory reset yaptı tekrar wioe cach partionsectim  buradan sonra tel tekrar açılıyor fakat bir türlü adwanced /aile dalvikbcach yapamadim benim telde 4.2.1 yüklü jb

cwm yüklü mü ?

İyi ki indirmeden önce yorumları okumuşum. En hatasız Türk romu olmasına rağmen bence yüklenmeyecek kadar çok hata var. Yamalı bohça gibi rom kullanmak istiyorsanız, buyrun. Umarım buralar da birgün xda kalitesine ulaşır :goodbye:

ordem' Alıntı:
İyi ki indirmeden önce yorumları okumuşum. En hatasız Türk romu olmasına rağmen bence yüklenmeyecek kadar çok hata var. Yamalı bohça gibi rom kullanmak istiyorsanız, buyrun. Umarım buralar da birgün xda kalitesine ulaşır  :goodbye:

elden bu kadar geliyor. seni xda'ya uğurlayalım o zaman, orda kendin yaparsın romlarını  :goodbye:

Böyle bişey yok ya mükemmel gerçekten şarj olsun performans olsun mükemmel elinize sağlık

Rehber bölümüne güzel bi apk olursa daha iyi olur resim koyma filan :)) arayanların resmi ekranda görülmesi güzel olur :(

Öncelikle merhaba legend serisi romlar gerçekten çok başarılı fakat v12de bir sorunum var bildirim ışığı yerini bulamıyorum lütfen yardım edin bildirim ışığı bölümü nerdedir ?

Wes' Alıntı:
ordem' Alıntı:
İyi ki indirmeden önce yorumları okumuşum. En hatasız Türk romu olmasına rağmen bence yüklenmeyecek kadar çok hata var. Yamalı bohça gibi rom kullanmak istiyorsanız, buyrun. Umarım buralar da birgün xda kalitesine ulaşır  :goodbye:

elden bu kadar geliyor. seni xda'ya uğurlayalım o zaman, orda kendin yaparsın romlarını  :goodbye:

Şu ana kadar hiçbir hata görmedim. Yorumları okumadan kurdum. Herkesin görüşünden önce sizin kullanmanız ve gözlemleniz lazım. Rom akıyor. 

Bildirim ışığı var mi arkadaşlar bende çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...