RE: LegenD Rom V12
Gmail yeni kullanıcı adı açmamdan dolayı sık sık da şifre unutmamdan dolayı forum künyesinde yeni kullanıcı görünsede HTC HD2ye sd-nand rom yapımlarından bu yana rom serüveninde GTp1000le olan çalışmalar da dahil aşağı yukarı 7-8yıllık forumlar takibindeyim.Nacizane bikaç yorum aradasırada yapıyorum.Şimdi;
1- omich cidden sorunlu ! içinde varolan şarkıların çoğu "içerik yok"ibaresiyle çalmamakta.
2- mesaj ve çağrıda flash ışığı uyarı yok..
3- liste akış animasyonu gerçekten aranan bi özellik değildi dile getirme sebebim tamamen görsel anlamda katkım olsun diye ama ; bu liste akış animasyonu yokken bile
(şimdi buraya dikkat)
4- öyle bi maddeki keşke burdan ss paylaşmayı bilebilsem bunun ispatı şuan cihazımda kayıtlı ; boş ram boyutu anlatımda geçtiği üzere 700-500 arası hiç olmadı..tüm arka plan uyg. kapalıyken bile bu rom 532kullanılan 436boş (en ii koşullarda) veriyor...
oysa ki exclusive v2 de çektiğim bi ss de yine elimde onda ise kullanılan366 , boş 602
tüm animasyonlar açıkken
şimdi sözüm buğra kardeşime
üstadım gerilime hiç gerek yok bak burda "bazı uyuzlar hariç" sana çoğunluk katkıda bulunma amaçlı rom-hataları raporluyor. ki daha iyi olabilesin..Onlara teşekkür etmen gerekir öyle değilmi
ama tüm geneli hedef alan " Şuan için fix gelmeyecek ROM sorunsuz ve gayet performanslı, kurmayabilirsiniz .." gibi cevaplar, sana, sadece buldukça indiren ve silen, ama hiç yorumla destek olmayan bi kitle yaratır ki geliştirilmemiş romları zaten indirmezler de..
ben şimdilik bu karşılaştığım sorunlara fix vermeyeceğin için exclusiveV2 ye geri döneceğim ancak Çalışmalarına olan takibim devam edecektir çünki gerçekten işini iyi yapanlardan birisin..
beni yanlış-kötü anlamamanı diler çalışmalarında başarılar dilerim