Tmp341' Alıntı:holigann5454' Alıntı:Yok mu böyle bi sorunla karşılaşan
Tüm wipe işlemlerini yaptın mı? Bende root var şuan.
galip_07' Alıntı:Art yi kullanabilmek için xposed u kaldırmamız mi gerekiyor ? Peki o zaman gravity box da sıkıntı olmaz değil mi ?
galip_07' Alıntı:xposed rom un kendinde vardı zaten, ama driverları yüklü değildi, gravity box ı kullanabilmek için araştırdım xposed driverları yüklemem gerekiyormuş yükledim gravity box sorunsuz çalışıyor. dalvik te kalacaz artık mecbur :what:
Kesinlikle katılıyorum. Son uygulamalara bahsettiğin tümünü sonlandır zımbırtısını koyuyorum. Menü tuşuna da son uygulamalar'ı atıyorum(çift dokunmayla menüyü açtırıyorum). Ayrıca bildirim panelinde de hızlı ayarlar karelerini doğrudan açmayı ayarlıyorum. Çok kullanışlı oluyor bana göre.Captain' Alıntı:gravityboxun öyle ahım şahım bir özelliği yok bence jbde hiç değilse transparent status bar yapıyoduk kk da ona da ihtiyaç kalmadı hani diyosan son uygulamalara tümünü sonlandır falan koyuyorum vazgeçemem sen bilirsin zaten 10 kişiden 8i gravityboxu alışkanlıktan dolayı kuruyor fakat başka xposed modülelri de kullanıyorsan karışamam o kadarına da
2 ay Legend v10 3 ay da Legend v11 kullandım Swiftkey hep yüklüydü ve hiçbir problem yaşamadım. Uygulamayı tamamen silip marketten tekrar yüklemeyi dener misin.tnrnr' Alıntı:Emeğine sağlık rom çok güzel sadece arama geldiğinde ekran geç açılıyor bende 4 yada 5 saniye caldiktan sonra acilyor normalmidir birde swiftkey çalışmıyor kuruluyor ama klavye tuşları çalışmıyor bilginize