Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler abi birşey soracağım rom 286 mb gözüküyor fakat operadan. Ve Chrome danda 262 mb olarak ındırıyor orjinali 262 mi doğru indirmişım cevap verirsen sevinirim
İyi günler abi birşey soracağım rom 286 mb gözüküyor fakat operadan. Ve Chrome danda 262 mb olarak ındırıyor orjinali 262 mi doğru indirmişım cevap verirsen sevinirim
teşekkürler
elinize sağlık güzel stabil çalışıyor..ben art moduna geçmek istedim fakat nova launcher durdu hatası veriyor.tekrar sıfırdan kurulum yaptım hiçbir program vs yüklemeden tekrar yaptım gene nova hatası verdi.bunun için bir fix veya yapılacak birşey varmıdır teşekkürler.
acaba sadece orjinal launcherdemi çalışıyor art modu sağolun şimdiden.
[quote pid='105' dateline='1422262786'] Ellerinize sağlık kardeşim. bizler bu işlerin acemisi olduğumuz için bir de video çekseniz dadından yinmez inan : bir de bu rom'u yükledikten sonra eba yazılımının orjinali silinir mi ?
[/quote]