Mesut094914
Kayıtlı Üye
Müzikte ses seviyesini yükseltince müzik durdu diyor
qweasdzxc1907' Alıntı:Güncelleme Bekliyorum :goodbye:
Desene başka roma geçmek zorunda kaldık diyeIncredible™' Alıntı:qweasdzxc1907' Alıntı:Güncelleme Bekliyorum :goodbye:
adam telefon değiştirdi güncelleme gelmesi nerdeyse imkansız gibi
QuicklyM' Alıntı:mehmetb08' Alıntı:hoca ben bu romdan eski orjinal discovery ye dönmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
hocam bir de şöyle bir sıkıntı var ben başka rom yükleyecem samsunlarda recovery mod orta tuş ve güç tuşuyla oluyor discoveryde orta tuş olmadığı için telefonu recovery modda başlatamıyorum bu yüzden başka rom kuramıyorum bir çözümü var mı bunun aci yardım ???
Sen ne kadar rom atarsan at telefon hep discovery o yüzden recovery modda başlatmak için telefon kapalı moddayken ses açma ve güç tuşuna(ekran kilitleme-açma)tuşuna basılı tutman gerekiyor recovery açılana kadar
Orjinal sürüme dönmek için gm 'nin sitesinde sp flash tool var onu indirip dönebilirsin
tomuk20' Alıntı:Its dule sim ROM ??
Dr.Razor™' Alıntı:Şimdide sizlere general mobile discovery için yapmış olduğumuz samsung galaxy s6 yı sunmaktan onur ve şeref duymaktayım
Romu izin almadan paylaşmayın veya Portlamayın.
Özellikler:
- Art desteği eklendi. Art den kaynaklı hatalar doğabilir secim size kalmış
- Touchwiz Arayüz.
- Akıcılıkta hatsafhada.
- Romda ara ara tr dil eksiklikleri var.
- Rom TEK sim'dir.
- Geri kalanını kurunca tecrübe edersiniz
- Herhangi bir partition işlemine gerek yoktur. Herkes rahatça kurabilir.
Beğenmeyi Unutmayın
Ekran Görüntüleri:
Rom Link:https://yadi.sk/d/D3s_n_I-g2Uvj
Orj Rom Link:http://www.needrom.com/download/hdc-galaxy-s6-11/
Romun kurulumu:
-Wipe data
-Wipe cache
-Format system
-Advanced/dalvik cache wiped
Olası Hatalar:
- Romda kaydırarak acma arada sapıtabiliyor. bunu yerine fingerprint kullanmanızı oneririm. aynı işi görüyor
Ve siz değerli forum üyeleri, değerli dostlarım. Bu kadar çaba gösterilmiş, emek verilmiş romdan beğeninizi esirgemeyin
Bana sorulmadan ve benden izin alınmadan HİÇBİR SEKİLDE romun (ç)alınıp başka forumlarda paylaşılmasını istemiyorum. Aksi takdirde haklarımı helal etmiyorum... Romun facebook,twıtter, blog forum vb. yerlerde de paylaşılmasına izin vermiyorum . İZİNSİZ PAYLAŞANLA AHİRETTE GÖRÜŞÜRÜZ ...
Ve Lütfen Taklitlerinden Sakınınız. Copyright -forum.turkdevs.com-
Teşekkürler @Orochi™ Saygılarımla... @Dr.Razor™
[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________
Cihaz: General Mobile Discovery
Chipset: MT6589
Geliştirici: @Dr.Razor™
ROM: Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery
Teşekkürler:
[/font]
TurkDevs Ekibi:
@SE®DAR 34
@Orochi™
@MadloveR
@SmiLeToLiFe
@Wes
@cyber71khan
@Asderdd
@erencan
@bugra333
Bymusti' Alıntı:Yardımcı olan yokmu
Bymusti' Alıntı:
Teşekkürler deneyecegimmuratxxlarge' Alıntı:Bymusti' Alıntı:Yardımcı olan yokmu
.bin yazan yeri .zip yap.
Scott McCall' Alıntı:Romu yükledim sorunsuz çalışıyor fakat sim kartını görmüyor neden ?