R
RomMaster
RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v3.0
Dostum sana bi tavsiye bence pil simgesini değiştir
Dostum sana bi tavsiye bence pil simgesini değiştir
mehmetkrky28' Alıntı:rica ederim güncellemeleri bekliyoruz
furkan55123' Alıntı:Dostum sana bi tavsiye bence pil simgesini değiştir
cevher318' Alıntı:Bu güncellemeden bişeycik olmaz v4.0 ı beklicez artık
meodit' Alıntı:Bu kadar güncelleme vereceğine tek bi seferde full ROM yapıp insanları ugrastirmasan daha güzel olur küçücük değişimleri update olarak vermissin gereksiz bence. Yine de güzel ROM yani gidgatin mavi temasından kurtardin eline sağlık
runawaY' Alıntı:@Slience™ Hocam Keyguard Test Activity fixini flashladım hala aralıksız hata veriyor yardım lütfen
mehmetkrky28' Alıntı:runawaY' Alıntı:@Slience™ Hocam Keyguard Test Activity fixini flashladım hala aralıksız hata veriyor yardım lütfen
dostum doğru flasladığına eminmisin bende çalışıyor
mehmetkrky28' Alıntı:sen o zaman recoveryi aç install zipten romu seç yüklenmesini yükle reboot yap telefon açılcak ama rom v1 olur söyleyeyim
runawaY' Alıntı:mehmetkrky28' Alıntı:sen o zaman recoveryi aç install zipten romu seç yüklenmesini yükle reboot yap telefon açılcak ama rom v1 olur söyleyeyim
Dostum v2 ye döndüm v3 de çok değişiklik yok zaten v4 full gelcek dimi?
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-mtk-kk-dolby-digital-plus-audio.html?highlight=dolbycevher318' Alıntı:Slience Romun sesi az bu roma uygun dolby patch verebilir misin veya viperFX
cevher318' Alıntı:Slience Romun sesi az bu roma uygun dolby patch verebilir misin veya viperFX