[4.4.2][EDİT][GÜNCELLEME-15.02.2017]STOCK ROM FOR ETAB5 by Kronos

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kronos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam bu sorun daha var internette MEB engeli veriyor(mesela işimi halledicem o sitelerin hiçbirini göstermiyor alakasız sonuçlar gösteriyor) ne yapabilirim (vpnhariç)
[doublepost=1487946743,1487946698][/doublepost]Hocam bu sorun daha var internette MEB engeli veriyor(mesela işimi halledicem o sitelerin hiçbirini göstermiyor alakasız sonuçlar gösteriyor) ne yapabilirim (vpnhariç)
 
Hmm. Ben şahsen hiç yaşamadım. Girmek istediğiniz siteler farlı bir durum sonucu engellenmiş olabilir. VPN kullanın.
 
Merhaba. Cihazınızda TWRP yüklü olmalıdır. Tabletten yüklenir. Yükleme aşamaları konuda yazıyor. Kolay gelsin.
 
Sizin 6.0.1 romunuz kurulu şuan megadan indirmeye başlayınca ağ hatası diyor ve indirmiyor başka bir link mevcut mı acaba ?
 
çok sağolun 150 liraya bi etab5 aldım interneti kesiliyordu bunu yükledim şuan çok iyi gidiyor elinize sağlık şuan bu dokunmatik kontrol tuşlarının ışığı hiç sönmüyor nedense onun çözümü varsa çok iyi olur elinize sağlık.
 
Birkaç bişey vardı sanki onunla ilgili. Ama kalıcı olarak kapanmıyor. Cihaza reboot atınca tekrar yanıyor ışıklar.
Tabletin arkasını açıp ilgili kabloyu çıkarabilirsiniz. :) Bence gerek yok. Karanlıkta tuşları ayırt etmek iyi bir şey.
[doublepost=1499008207,1496440527][/doublepost]Herşey yolunda giderse, rom yakında güncellenecektir.
 
romu kurdumda şifre ne soylermisiniz
Merhaba. Romda şifreleme yok. Anlaşılan Lollipop bir romdan geçiş yapmışsınız. TWRP ile komple temizlik yapmanız gerek. Wipe/Format Data kısmına girip, "YES" yazın ve alttaki butonu kaydırın. Unutmayın! Bu işlem tüm verilerinizi silecektir. Kolay gelsin.