okantürk' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]E Tab 4 tablete yükleyebiliyor muyuz bu romu ?[/font]
agira09' Alıntı:play storedan bısey ındırdıkten sonra devre dısı kalıyor yanı bınevı sılınıyor guncelleme yuzunden nasıl kaparım guncellemeyı
Yandaki modemlerinden birine girdiginizde modem isminin yaninda `*` buna benzer bi isaret cikar. Bu isaret ciktiktan sonra tableti yeniden baslatin baglanacaktir.BatuBaban' Alıntı:Öncelikle merhaba.Dediklerini harfi harfine yaptım fakat tableti açtığımda kurumsal cihaz yöneticisinden oturum açmam gerekiyor ama wi-fi ye bağlanamadığım için olmuyor nasıl düzeltebileceğimi açıklarsan sevinirim
bylux07' Alıntı:Link kırık
Osmanson' Alıntı:arkadaşlar babamın tablet general mobile yazısı dönüp duruyodu ne yaptıysak düzeltemedik bende bunu atayım olur diye düşündüm ama flash toolda bi hata verdi ok dedim çıkardım usb'yi şimdi hiç bişey yapılmıyor tablette tık yok şarj felan takınca da ışık yanmıyor açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı lütfen ?
LeHacker' Alıntı:Osmanson' Alıntı:arkadaşlar babamın tablet general mobile yazısı dönüp duruyodu ne yaptıysak düzeltemedik bende bunu atayım olur diye düşündüm ama flash toolda bi hata verdi ok dedim çıkardım usb'yi şimdi hiç bişey yapılmıyor tablette tık yok şarj felan takınca da ışık yanmıyor açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı lütfen ?
Aynı şekilde bir tablet var bende de. Son güncelleme bozdu tableti. Bu yorumdan sonra yazılım atsam mı kararsız kaldım.