Asderdd
Administrator
mehmetsektas' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:Amazing' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?
Sp flastolu kurarken driverlari kurdunuz mu?Yada imza kontorulunu devre disi biraktiniz mi?Ben win10 da sikintisiz kurdum.
usb driveri kurdum imza kontrolünü devre dışı bırakmadım ama yinede başka herhangi bir hata gelmedi hemen deniyip bilgilendirme yapacağım bu arada teşekkürler.
yaptım şimdi ama yinede görmüyor sp flash toolkemalbaris06' Alıntı:Amazing' Alıntı:kemalbaris06' Alıntı:öncelikle merhaba elinize sağlık uğraşlarınız için her adımı düzgünce yapmama rağmen sp flash tool görmüyör tableti herşeyi düzgünce yaptım pc win8 bununla bir alakası olabilir mi ?
Sp flastolu kurarken driverlari kurdunuz mu?Yada imza kontorulunu devre disi biraktiniz mi?Ben win10 da sikintisiz kurdum.
usb driveri kurdum imza kontrolünü devre dışı bırakmadım ama yinede başka herhangi bir hata gelmedi hemen deniyip bilgilendirme yapacağım bu arada teşekkürler.
aynen benikinide görmüyor bir türlü
Sürücü imza doğrulamasını kapatıp exe dosyasından kurulumu harfiyen yaparsanız kesinlikle çalışacaktır.