kerimcant1
Kayıtlı Üye
[font=Tahoma, Georgia]EBA.017 : TC kimlik numarası ve/ya seri numarası daha önceden kayıt edilmiştir.Bir kullanıcıya ait sadece bir tablet olabilir. yazısı ile karşılaşıyorum bunu aşmanın bir yolu yok mu acaba[/font]
emre6120' Alıntı:Tabletin usb kablosunu takıyorum fakat hiç bir ilerleme falan olmuyor hiç bir tepki yok napabilirim?
KaptanReyiz' Alıntı:bunu yapınca recovery de düzeliyor değil mi merak ettim bi yapıp sonra tekrar rootlıycam
Celuk' Alıntı:KaptanReyiz' Alıntı:bunu yapınca recovery de düzeliyor değil mi merak ettim bi yapıp sonra tekrar rootlıycam
Düzeliyor tabiki
KaptanReyiz' Alıntı:Celuk' Alıntı:KaptanReyiz' Alıntı:bunu yapınca recovery de düzeliyor değil mi merak ettim bi yapıp sonra tekrar rootlıycam
Düzeliyor tabiki
Baktım düzeldi ilk aldığım gibi şimdi tekrar rootlıycam :ASDASD
CelalBey' Alıntı:KaptanReyiz' Alıntı:Celuk' Alıntı:KaptanReyiz' Alıntı:bunu yapınca recovery de düzeliyor değil mi merak ettim bi yapıp sonra tekrar rootlıycam
Düzeliyor tabiki
Baktım düzeldi ilk aldığım gibi şimdi tekrar rootlıycam :ASDASD
dostum giris yapabiliomusun sorunsuzca eski hale geldiginde
Mercurical' Alıntı:wifiye bağlanmıyor sebebi ne olabilir format attım yine aynı
kerimcant1' Alıntı:[font=Tahoma, Georgia]EBA.017 : TC kimlik numarası ve/ya seri numarası daha önceden kayıt edilmiştir.Bir kullanıcıya ait sadece bir tablet olabilir. yazısı ile karşılaşıyorum bunu aşmanın bir yolu yok mu acaba[/font]
Altay1896' Alıntı:kerimcant1' Alıntı:[font=Tahoma, Georgia]EBA.017 : TC kimlik numarası ve/ya seri numarası daha önceden kayıt edilmiştir.Bir kullanıcıya ait sadece bir tablet olabilir. yazısı ile karşılaşıyorum bunu aşmanın bir yolu yok mu acaba[/font]
tableti açınca hiç bir şey girmeden wifi ya bağla ve aktive et de.olmazsa stock rom yükleyip,tableti aç yine hiç bir şey girmeden aktive et de.sonra twrp felan yükleyebilirsin.
o hata genelde başkasının tabletine kendi tc ni ve şifreni girmeye çalışınca oluyor.arkadaşımınkine denemiştim.
rcnkk' Alıntı:arkadaşlar bu romu kurdum ancak autoregister >unable to resolve host mesajı alıyorum giriş yapamıyorum
agmozart' Alıntı:Değerli admin, etab5 ile ilgili sıkıntım hala devam ediyor. Dediklerinizi yaptığım halde. Hala orjinal rom yuklenmedi. Tablet şu anda kilitli. Açıyorum kapanıyor. Acil bir çözüm yolu önerirsiniz sevinirim. Bilgisayarda mobesenin, ve kingroot yüklü ondan yuklenmiyor olabilirmi şimdiden teşekkür ederim saygilarimla
Asderdd' Alıntı:agmozart' Alıntı:Değerli admin, etab5 ile ilgili sıkıntım hala devam ediyor. Dediklerinizi yaptığım halde. Hala orjinal rom yuklenmedi. Tablet şu anda kilitli. Açıyorum kapanıyor. Acil bir çözüm yolu önerirsiniz sevinirim. Bilgisayarda mobesenin, ve kingroot yüklü ondan yuklenmiyor olabilirmi şimdiden teşekkür ederim saygilarimla
Bugun öğretmen stock romunu ve sürücü imza zorlamasını iptal etmeden yuklenebilen sürücüler paylaşacağım, tabletiniz kapalı konumdayken anlatımda yapacağım işlemleri uygularsaniz mutlaka başarıya ulasacaksiniz
Asderdd' Alıntı:agmozart' Alıntı:Değerli admin, etab5 ile ilgili sıkıntım hala devam ediyor. Dediklerinizi yaptığım halde. Hala orjinal rom yuklenmedi. Tablet şu anda kilitli. Açıyorum kapanıyor. Acil bir çözüm yolu önerirsiniz sevinirim. Bilgisayarda mobesenin, ve kingroot yüklü ondan yuklenmiyor olabilirmi şimdiden teşekkür ederim saygilarimla
Bugun öğretmen stock romunu ve sürücü imza zorlamasını iptal etmeden yuklenebilen sürücüler paylaşacağım, tabletiniz kapalı konumdayken anlatımda yapacağım işlemleri uygularsaniz mutlaka başarıya ulasacaksiniz