Trequartista
Kayıtlı Üye
driver kurulu hatası almıyorum neden ?
veysizeyrek' Alıntı:merhaba kolay gelsin
ben tablete root attım,bi sürü uygulama vesaire. şimdi hiçbirsey yapmadan sadece sizin burada anlatılan adımları felan harfiyen yaparsam : kurumsal eba market kitaplık falan gelecek mi tekrardan.ve sistem beni hâla tanıyor olacak mı tekrar aktivasyon yapmam gerekecek midir. ? :angel:
şimdiden teşkler.
Asderdd' Alıntı:agmozart' Alıntı:ALİ BEY GÜNAYDINLAR,
KONUYU FAZLA UZATMADAN SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM.
GENERALİNE MOBİLE ETAB5 TABLET ROOTDAN SONRA KİTLENDİ NASIL AÇABİLİRİM.EKRANDA 6-7 SN GERİ SAYIM GELİYOR.VE CİHAZI OKUL YÖNETİMİNE GÖTÜRÜN DİYOR. VE SÜREKLİ AÇILIP KAPANIYOR.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA
Günaydın
Bu konuda verilen stock romu kurun cihazınız orijinal haline dönecektir. Dilerseniz [Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma konusundaki anlatım ile cihazınızdaki kısıtlamaları kaldırabilirsiniz.
capanoglu2626' Alıntı:Asderdd' Alıntı:agmozart' Alıntı:ALİ BEY GÜNAYDINLAR,
KONUYU FAZLA UZATMADAN SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM.
GENERALİNE MOBİLE ETAB5 TABLET ROOTDAN SONRA KİTLENDİ NASIL AÇABİLİRİM.EKRANDA 6-7 SN GERİ SAYIM GELİYOR.VE CİHAZI OKUL YÖNETİMİNE GÖTÜRÜN DİYOR. VE SÜREKLİ AÇILIP KAPANIYOR.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA
Günaydın
Bu konuda verilen stock romu kurun cihazınız orijinal haline dönecektir. Dilerseniz [Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma konusundaki anlatım ile cihazınızdaki kısıtlamaları kaldırabilirsiniz.
Bu rom öğrenci tableti için değil mi? Bunu yükleyince ÖĞRETMEN sınıf Uygulaması da geri geliyor mu?
Aleyküm selamheadhunter' Alıntı:Selamun Aleyküm burdaki flash tool daki tikleri kaldırıp sadece recovry dekine tik atsak orjinal recovery gelirmi teşekkürler
Salih3460' Alıntı:sarı çubuk gelmiyo kaç dakka beklemek lazım teşekkürler
:|
:shy: :shy: :shy: :shy: yardım please
silip yeniden deneyince sarı çubuk geliyo love you admin oldu :what: :rool: :rool:
leadwell' Alıntı:2 gün önce öğrenci stock romunu güncellediniz bu güncelleme sadece imza zorunluluğunu mu kaldırdı yoksa ek bişey var mı güncellemeden öncekini yüklesek sorun olur mu lütfen cevaplayın
Asderdd' Alıntı:Tekrardan stock kurmayı dene.
enoliz' Alıntı:tc veya sifre uyusuyo diyo sifre dogru eminim tc de zaten dogru neden acaba ?