[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
link çalışmıyor acil yardım lütfen
[doublepost=1547391461,1547390857][/doublepost]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

doğruysa googleden bu link çıkıyor

E-Tab 5'i geçenlerde ortaya çıkardım arada sırada tablet lazım oluyor kullanırım diye. En son senin Stock ROM'u yükleyip bırakmıştım. İlk önce açıldı şarj ikonu çıktı power butonuna basılı tuttum sistem geldi sonra dedim adam akıllı bi twrp atayım. TWRP'yi flashladım ondan sonra General Mobile yazısı çıkıyor geri kapanıyor, çıkıyor geri kapanıyor. Anladığım kadarıyla bootloader'da takıldı kaldı. Nasıl çözücez bunu kral az çok anlıyorum yazarsan işlem yaparım

Dokunmatik sorunu çözülmedi nasıl halledebiliriz. Cihaza arkadaşım ODİN ile başka bir Android sürümü yüklemişti sorunsuz kullanıyorduk. Kardeşim girdiği şifreyi unutunca TWRP gibi bişeylerle denemiş ama işin içinden çıkılamaz hale geldi durumlar. ODİN ile nasıl kurabiliriz ya da kurabilir miyiz? Dokunmatik sorununu nasıl çözeriz????

Dokunmatik sorunu çözülmedi nasıl halledebiliriz. Cihaza arkadaşım ODİN ile başka bir Android sürümü yüklemişti sorunsuz kullanıyorduk. Kardeşim girdiği şifreyi unutunca TWRP gibi bişeylerle denemiş ama işin içinden çıkılamaz hale geldi durumlar. ODİN ile nasıl kurabiliriz ya da kurabilir miyiz? Dokunmatik sorununu nasıl çözeriz????

Odin ile hiçbirşey yapamazsın forumda dokunmatik kalibrasyon var bi bak

nıye ındıremıyorum bılen var mı ,
[automerge]1559218996[/automerge]
stock roma ulasamıyorum bilen biri var mı ,

Son düzenleme:
Eline & Emeğine sağlık hocam işimiz görüldü çok teşekkür ederim.

Merhaba
Güzel çalışma
Komşu Etab 5 bana verdi.
Yazılanları ve videodakileri uyguladım
Win 10 usb com 4 port algıladı
Ancak programdaki sarı yükleme bandı çıkmıyor
herhangi bir uyarı da vermiyor

Tablet kapalı konumda bekliyorum

allah razı olsun açılmıyordu tablet root atacağız diye bozduk sayende açıldı... teşekkürler

link.tl giriyor yapamıyorum alternetif link varmı
[automerge]1564727886[/automerge]
Benim cihaz sarj bile almıyor olü gibi bakalım belki olur olmazssa yapacak bişey yok programlamada kullanırım belki uyumlu deilsede batarya parçaları falan kullanırım

Son düzenleme:
merhaba işlemleri yapıyorum fakat sarı çizgi dolumu olmuyor kablo değiştirip tekrar denedim sonuç aynı yuklemeyı yapmıyor. Yardimci olabılır mısınız?

Elinize sağlık ancak bende ses tuşu bozuk TWRP ye girip kurumsal cihaz yöneticisini nasıl kaldırıcam tablet çoktü

Bu kadar ayrıntılı ve güzel anlatım görmedim teşekkür ediyorum. Çok anlaşılır şekilde anlatmışsınız.

Bun bu orjinal yazılımı atıyorum ama tablet general mobile ekranında kalıyor lütfen yardım edin