[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

DarkOfTheKnight' Alıntı:
Hocam romu flashladım. Ama tablet açılmıyor? Yani şarja taktığımda kapasitif tuşlarda tepki var ama güç tuşuna bastığımda herhangi bir tepki yok.

Şarjı bitmiş olabilir şarj cihazı ile bir miktar şarj edip öyle açmayı deneyin.

Asderdd' Alıntı:
DarkOfTheKnight' Alıntı:
Hocam romu flashladım. Ama tablet açılmıyor? Yani şarja taktığımda kapasitif tuşlarda tepki var ama güç tuşuna bastığımda herhangi bir tepki yok.

Şarjı bitmiş olabilir şarj cihazı ile bir miktar şarj edip öyle açmayı deneyin.

Hocam evet o yüzdenmiş. Yanlış preloader attığım zaman şarjı %80 falandı kalmıştır diye düşünmüştüm. Yardımınız için teşekkürler.

Hocam ben dediklerinizi harfiyen uyguladım fakat tableti açtıgımda değişen hiç bir şey olmadı ne bir oyun yukeyebiliyorum ne de başka birşey

Peki kardeş bunun rootlu stock rom u nuda bu şekilde programla yapsan belki rootsuz tabletleri root layabilir

[font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arkadaşlar,EBA.017 : TC kimlik numarası ve/ya seri numarası daha önceden kayıt edilmiştir  hata kodu alıyorum tableti aktifl edemedim.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.[/font]

kınqhack' Alıntı:
faruk4242' Alıntı:
kınqhack' Alıntı:
evet arkadaşlar ben şu an twrp yükledim ama twrp den nasıl apk siliyoruz

dostum sen nasıl yükledin twrp yi. burdaki recovery.img yi değiştirsek oluyor mu

evet recovery.img leri değiştirerek twrp recovery kurdum da nasıl apk silcez ki
eyvallah
twrp backup bul internetten direkt yükle hiç uğraşma

@"Asderdd" hocam custom rom calismaniz var mi ?
Birde bu tablete sd cart takılıyor mu?

@Asdredd hocam etab 4 için de bunun gibigibi rom yapabilirmisiniz lütfen sürekli servise göndermek güzel olmaz.

ThutancamoN' Alıntı:
@Asdredd hocam etab 4 için de bunun gibigibi rom yapabilirmisiniz lütfen sürekli servise göndermek güzel olmaz.

Elime bi etab 4 geçerse ayarlarım

Hocam bu roma twrpnin imajini yuklesek sonra root atabilirmiyizben root attim ama arkadaslara aticam onlarda clean master bugu fix yedi boyle root atabilirmiyim ?
ve root hakkinda paylasim yapilacakmi ?

hocam 5. kısımda tabletın usb kablosu takılı olmadığından emin olunuz demişsiniz yazım hatası mı var doğru mu çünkü bende programda bir şey yüklemiyor

CyberCyrex' Alıntı:
hocam 5. kısımda tabletın usb kablosu takılı olmadığından emin olunuz demişsiniz yazım hatası mı var doğru mu çünkü bende programda bir şey yüklemiyor
hayir yazm hatasi yok kardesm orda takmicaksin downloada bastktan sonra takicaksn

mustafa16' Alıntı:
Hayır, sd kart takılmıyor, rom atmak için illaki sd card gerekmiyor

Twrp ile wipe yapinca benim tabletin hafızasındaki veriler siliniyor , sd cardsiz nasil rom yüklenecek bilginiz var mi?

Twrp yukledim bu yol ile ancak Eba ve kurumsal cihaz yönetimini sildim twrp ile şuan da dokunmatik çalışmıyor ve kapatma ve ses tuşları da tepki vermiyor