Hocam yukarıda fix var ama laucherin kendi özelliğinden dolayı yine sol tuş son uygulamaları acıyormuş. Eğer baksa launcher kullanacaksan fixi yükle. Ama launcher değiştirmeyeceksen boşa yükleme...SLayer' Alıntı:orta tusu fix verseniz harika olcak
Hocam yukarıda fix var ama laucherin kendi özelliğinden dolayı yine sol tuş son uygulamaları acıyormuş. Eğer baksa launcher kullanacaksan fixi yükle. Ama launcher değiştirmeyeceksen boşa yükleme...SLayer' Alıntı:orta tusu fix verseniz harika olcak
umutizgi' Alıntı:Rom iyi güzel de hocam kilit ekranında 2. sekmedeki kamera dışında hepsi çok geç tepki veriyor yada vermiyor, Fener açılmıyor mesela sahte arama yapsan süre dolduğu halde 1 2 dakika sonra arıyor, recentsapp fixini yükledim nova launcher kullanıyorum yine orta tuşa almadı
dursun71' Alıntı:şarjı nasıl gidiliyor dokunmatik sapması varmi
ney27' Alıntı:Ustat xposet kurabiliyormuyuz acaba
Dr.Techno™' Alıntı:ney27' Alıntı:Ustat xposet kurabiliyormuyuz acaba
Evet kurabilirsiniz
Ben cihazı bölümlendirdim hiçbir romda sıkıntı olmuyor ? şuan bu romu deniyorum. Ufak tefek değişikliklerle daha görsel ve kullanışlı olur.Ridone' Alıntı:Konuya mesaj mi gelmişKeşke güncellenseydi rom. Hızlı görselliği güzel sesi harika rom ama hafıza sorunu bıktırıyor insanı.
Ümit Gündüz' Alıntı:Ben cihazı bölümlendirdim hiçbir romda sıkıntı olmuyor ? şuan bu romu deniyorum. Ufak tefek değişikliklerle daha görsel ve kullanışlı olur.Ridone' Alıntı:Konuya mesaj mi gelmişKeşke güncellenseydi rom. Hızlı görselliği güzel sesi harika rom ama hafıza sorunu bıktırıyor insanı.
Ridone' Alıntı:Ümit Gündüz' Alıntı:Ben cihazı bölümlendirdim hiçbir romda sıkıntı olmuyor ? şuan bu romu deniyorum. Ufak tefek değişikliklerle daha görsel ve kullanışlı olur.Ridone' Alıntı:Konuya mesaj mi gelmişKeşke güncellenseydi rom. Hızlı görselliği güzel sesi harika rom ama hafıza sorunu bıktırıyor insanı.
Nasıl yaptınız? Re-partition yapınca kurulmuyor. Başka yolu mu var?
erdincfe' Alıntı:arkadaşlar bu rom çok hoşuma gitti değiştirmek istemiyorum yalnız bildirim problemini halledemedim...sadece bende mi problem yoksa kullanan arkadaşlarda da var mı aynı problem.. ona göre olmadı baştan kurcam olmadı başka rom arycaz artık...yada bi çözüm önerisi ... :yorgun: