RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery
On kameraya geçişte birkez hata verir demissiniz ama ben her on kameraya geçişte bazı gariplikler yaşıyorum.
Bazen birbirine girmiş renkler, bazen donuk bir foto bazen de kamera durdu hatası. Uygulamayı birkaç kez kapatıp açınca sorun çözülüyor ama can sıkıcı.
Bir ikincisi HDR olarak çekilen fotolardan sadece biri görünüyor ikici resimde küçük resim hatası diyor.
Sihirli kamera uygulamasinda ki bazı modları calismiyor. İzler gibi. Ama bu önemli değil. Zaten sihirli kameranın hic çalışmadığını, duzelttiginizi yazmissiniz.
Haa birde Youtube'dan uzun videoları izleyince hata veriyor ve video oynamıyor yeniden yükle diyorsunuz ama yine ayni hata. Gecen gün basıma gelince herhalde ağ bağlantısında sıkıntı var dedim ama bugünde ayni hata basıma gelince yazayım dedim. 10 dk.lardan sonra video oynatımı duruyor.
Ama genel olarak ROM çok güzel. En uzun sure kullandigim OS ROM diyebilirim Stock JB'den sonra.
Bizim Stock KK'dan kat kat daha güzel. İlk basta keşke app drawer olsaydı diyorsunuz ama sonradan alışıyorsunuz.
Ek olarak ROM'dan mi yoksa sıcak havadan mi bilemiyorum ama discovery'de ilk kez karşılaştığım bir uyarının ekran görüntüsü.
Dissmiss dedim birkaç dk daha oynayıp , bolumu bitirdim. Sonra soğumaya bıraktım