Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery
RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery
Bu Romu kurmak için 1 gb system belleği gerekir
stock romlar bölümünden 4gb için v8094 sürümünü sp flashtool ile kurabilirsin
yine forumda benim hazırladığım v8094 repartition uygulaması ile system rom belleğini 1 gb yapabilirsin
araştırma yapmadan romları kurmamanızı önerrim .
Evet onu kuracaksin.
Sms gonderiyor sorunu cozduk sanirken tekrar basladi. Bu sorunu yasayan arkadaslar operatorlerini arayip lutfen yurt disi sms gonderimini kapatsinlar. Cozum bulamiyorum ne denediysem yine gondermeye calisiyor.
Birde şöyle birşey geldi basıma kamera uygulamasını apk olarak kurdum stabil kitkattan alıp çalıştı uygulama weather uygulamasını da ayni şekilde kurdum ama teli yeniden baslattigimda eski uygulamalar geliyor yukledigim versiyonları kalkıyor garip geldi bana
Sensorler sorunsuz. Romu yeniden kurun.
Yurt dısı sms gonderme sorununu duzelttim. V2 yolda geliyor. Ayrıca bu duzeltmeden sonra mesajlarda fc vermedi. Garanti vermiyorum ama duzeldigini saniyorum.
V2 olmasa bile acil bi fix lazım hocam rom patladı patlayacak lakin sorunlarının düzeltilmesi lazım (tekrar yazmak istiyorum emeğinize saglık çok güzel olmuş)
Pil diğer romlara göre daha iyi. Ekran süresi 2 saat 33 dk. ve %25 şarj var daha. Ama boş ram çok düşük.147 mb boş. Ram tüketimi fazla. Emeğine sağlık kardeşim. İyi iş çıkarmışsın.
Romu atan arkadaslar ayarlardan Uygulamalar bölümünün Ss atarmısınız yanicelran görüntüsü ve birde uygulamalae dahili belleğe yani 11 gb olan yere atılıomu
Fix versem ise yaramaz. Romun wipe yapilip tekrar yuklenmesi gerekiyor. Suan sorunsuz kullaniyorum .
Bu arada romu ilk kurduktan sonra roma yuklenip uygulamalari birbiri pesine acmayin. Yavas yavas kurun teker teker acin. Roma yerlesince bir restart atin ve sonrasinda istesiginizi yapin bu her rom icin gecerlidir.