sadece arayüzü bildiğimiz lg g2 gibi istiyorum o yüzden lg g3 romu kurmak istedim o zaman twrp 2.8.6 ile flashladığım zaman sürüm düşecektir herhalde deneyeceğim
wipe da hangilerini seçeyim
emirbetkcelik' Alıntı:sadece arayüzü bildiğimiz lg g2 gibi istiyorum o yüzden lg g3 romu kurmak istedim o zaman twrp 2.8.6 ile flashladığım zaman sürüm düşecektir herhalde deneyeceğim
emirbetkcelik' Alıntı:sadece arayüzü bildiğimiz lg g2 gibi istiyorum o yüzden lg g3 romu kurmak istedim ben bu saf android arayüzüne sinir oluyorum diğer bütün romlar böyle
twrp 2.8.6 ile flashladığım zaman sürüm düşecektir bir sorun olmaz dimi
wipe da hangilerini seçeyim bu arada hiç bir şey seçmeden wipe yapıldığı zaman storage kartı komple siliyor
emirbetkcelik' Alıntı:twrp 3.0.2 yüklü 2.8.6 flashlayınca sorun teşkil etmez değil mi ayrıca bu romda tüm ayarlar bildiğimiz ayarlar aynı g3 gibi değil mi
emirbetkcelik' Alıntı:flashlamayı twrp den yapıcaz değil mi sp tools dan değil
emirbetkcelik' Alıntı:bu romu yayından kaldır arada bi sinirleniyorsun ama ben boşuna yazmıyrum bak dediğin gibi 2.8.0 twrp y yükledim romu kurarken yine hata verdi ve şuan logoda kaldı
volkanov13' Alıntı:tşkler voyyo v1 için uyarladım çalışıyor . ellerin dert görmesin
Celuk' Alıntı:volkanov13' Alıntı:tşkler voyyo v1 için uyarladım çalışıyor . ellerin dert görmesin
Romu voyyo v1 e direk kurdun da mi calisiyor yoksa portladin mi
volkanov13' Alıntı:Celuk' Alıntı:volkanov13' Alıntı:tşkler voyyo v1 için uyarladım çalışıyor . ellerin dert görmesin
Romu voyyo v1 e direk kurdun da mi calisiyor yoksa portladin mi
portladım hocam. bu siteden ve youtubdan öğrendiklerimle bişiler yaptım. çalıştı :tşk ederim sanırım bu telefon için yapılan romlar birkaç değişimle benim telefona da uyuyor.
emirbetkcelik' Alıntı:bunun yaptığı bu rom çalışmıyor boşuna telinizle uğraşmayın işene gelmedimi cevap vermez entarisi dım dım yar
emirbetkcelik' Alıntı:bölümün sorumlusu büyük iskender hala romunun kurulduğunu inanıyor ve cevap vermeye bile tenezzül etmiyor kendileri forum adminleri böyle birini nasıl bu forumda barındırıyor hayrt ediyorum yazık
emirbetkcelik' Alıntı:bölümün sorumlusu büyük iskender hala romunun kurulduğunu inanıyor ve cevap vermeye bile tenezzül etmiyor kendileri forum adminleri böyle birini nasıl bu forumda barındırıyor hayrt ediyorum yazık