[4.4.2][PORT][TOUCHWİZ]Samsung Galaxy S6 Pro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lptrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat Demirci' Alıntı:
berkehan6161' Alıntı:
@Murat Demirci Romun görselliği vs güzel ancak geliştirilmesi gereken yerler fazla v2'de daha güzel bi s6 romu bizleri karşılayacaktır.

Teşekkür ediyorum.  Bi deniyelim.v2 içinde yapan arkadaşımıza selam ???

Ve ben yeniden lollikat'a döndüm :)

Rom çok güzel fakat en önemli eksikliklerinden biri kilit ekranında bildirim çubuğu çalışmıyor. Ve bildirim ışığı olursa süper olur.

Dokunma ses tonları çok kısık. Dokunmatik sapma tespit ettim. Onun dışında bir probleme şimdilik rastlamadım. Klavye samsung klavye olarak roma gömülseydi daha süper olurdu. Serilik hız gerçekten mükemmel. Art çalışıyor. Ama xposed/gravitybox calışmıyor. Eline emeğine sağlık admin bence tatmin edici bir rom oldu..

desen61' Alıntı:
Dokunma ses tonları çok kısık. Dokunmatik sapma tespit ettim. Onun dışında bir probleme şimdilik rastlamadım. Klavye samsung klavye olarak roma gömülseydi daha süper olurdu. Serilik hız gerçekten mükemmel. Art çalışıyor. Ama xposed/gravitybox calışmıyor. Eline emeğine sağlık admin bence tatmin edici bir rom oldu..
Artda xposed calısmaz zaten
Klavye konusunda affedın Aosp klavye modlamaya üsendım
Sea ıcın Dolby kurun bence baya arttırıyor
Sapıtma sorunu ben pek rastlamamısdım sebebını anlamadım

Yok. Dı ye. Bılıyorumda playdan.ındırırsınız zaten

yandex veya baska sekılde lınk verme sansınız yokmu işkence bununla ındırme uyelık kurulum anlamadım bır bendemı sorun oldu

Romu Yüklüyorum Şuan Bir hata görürsem bildireceğim emeğinize sağlık :)

Bildirim cubuğunu sağa doğru sonuna kadar çekince boşa çıkıyor