[4.4.2] StarOs port Jiayu G4S[MTK6592]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tamer18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tamer18

Original poster
Administrator
20 Mar 2015
304
215
39
Cihaz
Lenovo Vibe S1
ROM
Vibe UI v3.1_MM_Row
Merhaba arkadaşlar

İlk rom paylaşımımı Allah ın(c.c) izniyle yapıyorum. 

Rom bilaldmirel arkadaşımızın romundan portlandı.

Port rom link: http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-art-staros-rom.html

Özellikler:

Bootanimation düzenlendi.
Rom gayet hızlı ve hiç bir sıkıntı yoktur. 
Art hariç herşey sorunsuz çalışmaktadır.
Rootludur. wifi veya 3g ile [font='Open Sans', sans-serif] Kinguser'i aktif ediniz.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Taban rom: Jiayu G4S[/font][font='Open Sans', sans-serif]-20141022-222444- 4.4.2 dir.[/font]
Telefon hakkında bölümünü düzenlemedim sizi yanıltmasın.
Güncelleme gelirse güncellemeyin cihazınız açılmayabilir.

Ekran Görüntüleri:

1yJ1n5.png
yM0YnN.png
pg6yYn.png
3DErRp.png
BMLJ9Q.png
vEjkor.png
DM7zkm.png
EYPGEB.png

Bootanimation' dan görüntüler:

62Jo40.gif

QAVDrV.png

Link: 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

rom boyutu: 342mb

[font='Open Sans', sans-serif]Romun Kurulumu:[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]-Wipe data[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]-Wipe cache[/font]
[font=Open Sans, sans-serif] Yaparak zip li dosyayı kurun.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font='Open Sans', sans-serif]____________________________________[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Cihaz: JiaYu G4S[/font]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Chipset: MTK6592 [/font]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Geliştirici: [font='Open Sans', sans-serif][size=small]tamer18[/font]http://forum.turkdevs.com/member.php?action=profile&uid=2329 [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]ROM: [4.4.2]StarOs rom[/font]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Teşekkürler: [/font]

[/font][/size]

Teşekkurler:
                                                                       @[font='Open Sans', sans-serif]bilaldmirel[/font]

Teşekkurler [font='Open Sans', sans-serif]TurkDevs Ekibi:[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]@[/font][font='Open Sans', sans-serif]Dr.Razor™[/font][font='Open Sans', sans-serif] [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]                                                                         @[font='Open Sans', sans-serif]SE®DAR 34[/font]
                                                                         @[font='Open Sans', sans-serif]Orochi®[/font]
                                                                         @MadloveR
                                                                         @[font='Open Sans', sans-serif]SmiLeToLiFe®[/font]
                                                                         @Wes
                                                                         @cyber71khan
                                                                         @Asderdd
                                                                         @erencan
                                                                         @bugra333[/font]

RE: [4.4.2] StarOs port Jiayu G4S

Eline Sağlık Hocam. :)
Edit: Yine Color OS'un kardeşi  :tomatoes:

vay Tamer kardeşim. Döktürmüşsün maşallah.Eline Yüreğine Klavyene sağlık.Dün akşam senden rom bekliyorum artik dediydim sohbette bugün yayinlamişsin. Gece 02 de gördum.
Not: bir ara PM a bak.Başarilarinin devamini Diliyorum.iyi forumlar.

Anlatıcam hocam bi ara sana miui portlamayı. senin cihaz 6592 çok basit bir şekilde portlarsın :) eline sağlık :sigaraiciyor:

Ellerine sağlık @tamer18 hocam vatana millete hayırlı olsun.Saat ekranındaki parliament mavisi çok hoşmuş.

SmiLeToLiFe®' Alıntı:
Anlatıcam hocam bi ara sana miui portlamayı. senin cihaz 6592 çok basit bir şekilde portlarsın :) eline sağlık :sigaraiciyor:

Eyvallah hocam sagolasin.

SE®DAR 34' Alıntı:
vay Tamer kardeşim. Döktürmüşsün maşallah.Eline Yüreğine Klavyene sağlık.Dün akşam senden rom bekliyorum artik dediydim sohbette bugün yayinlamişsin. Gece 02 de gördum.
Not: bir ara PM a bak.Başarilarinin devamini Diliyorum.iyi forumlar.

Sagolasin abi senin canin sagolsun.

general mobile discover için uygunmu dur acaba uygunsa :) 3g ve wifi çekim gücü nasıl acaba.sauygılar.color osa benzeyen bütün romları indirdim:)

muzzii20' Alıntı:
general  mobile  discover için  uygunmu dur  acaba  uygunsa :) 3g ve wifi  çekim  gücü  nasıl  acaba.sauygılar.color osa benzeyen bütün  romları 
Bu custom rom sadece Jiayu G4S içindir

SpeedlinE™' Alıntı:
muzzii20' Alıntı:
general  mobile  discover için  uygunmu dur  acaba  uygunsa :) 3g ve wifi  çekim  gücü  nasıl  acaba.sauygılar.color osa benzeyen bütün  romları 
Bu custom rom sadece Jiayu G4S içindir

bu  romun port romunu  bulabilirmiyiz acaba..port rom  dediğimde sayfa yok  diyor silinmiiş  galiba...