Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok hocam yine olmadı, sd karta taşıyor sadece. Onu bende yapıyorum ama hem kartımın belleği küçük hemde oraya kurunca bazen kısayolları gözükmüyor. 2 gb alan da yetmiyor
Hocam öncelikle eline sağlık hele şu multıwındow olayı çok iyi olmuş ama şu tuş ışıklarını kapatma seçeneğini keşke sılmeseydınız.Şu ışıkları hiç sevmiyorum ama.genede emeğe saygı çok iyi olmuş
Versiyon 3 de zil sesi atayamıyorum...nasıl sorunu çözebilirim
Edit:romun üzerindeki file commander ile defalarca demedim olmuyor google playden es file explorer dosya yöneticisiyle yaptım....bide ayrıca tuş kilidiyle kapanırken ekranın ortasında yatay beyaz bir çizgi belirerek ekran uyumaya geçiyiyor...
Herşey için orochi hocama ve diğer geliştiricilere teşekkürler......
Tebrikler Hocam, çok başarılı olmuş. En başta önyargıyla yükledim telefonuma daha sonra neden yüklemedim diye kendime kızmadım değil. :utandim:
İki kendi düşüncem olarak değiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm durum var:
1- Kamera uygulaması Sony'ninkine benzeyebilirdi, ya da Lenovo'nunki falan kullanılabilirdi.
2- @TurkisKnight adlı arkadaşla aynı durumdan muzdaribim. Tek tuş veya sallama ile kapatma çok pratik olur.
Tabi bunlar değişmese de olur hiçbir zararı yok çünkü. Art versiyonunu dört gözle bekliyorum hocam. :rool:
-----------------
Edit: Hocam bir de Xperia klavye de ifadeler (emoji) yapamıyorum. Ayarlardan açmama rağmen çıkmıyor klavyede.
ROM'u kurdum. Hayatımda kurduğum ilk ROM oldu. Ama bir kaç sorum var yöneticiler cevaplarsa sevinirim.
1- Uygulamaların bazıları hafıza kartına taşınmıyor. Bunları taşımak için illa Link2SD tarzı program mı indirmek gerekir?
2- Gravitybox ve Xposed modülleri sorunsuz çalışıyor mu? map.properties'i silmek falan gerekiyor mu?
3- Stock rom'a dönmek için direkt recovery'den yüklersem dönebilir miyim?
4- Gece modu ve uygulamalar çalışıyor bildirimlerinin led ışığını yakmasını iptal edebilir miyim?
Ya ALLAH rızası için yandexe upload edin bir türlü indiremedim drivede aç diyorum dosyalar çıkıyo zip şeklinde değil. sonra çıkart dedim bu seferde romdaki uygulamalar apk olarak geldi lütfen yandexe upload edin son güncellemeyi ful romu
Kaçkere yaptım o kadar cahil değiliz o butona basıyorum bi seçenek geliyo google chorme drive falan chorme seçiyorum indirmeye başlıyo 2dk sonra indirme başarısız diyo sinra tekear deneyip gelen seçenekten driveyi seçiyorum drivede açılıyor diyor bitiyo zip şeklinde değilde dosyalar gözüküyo logo,boot,MTA falan filan çıkart diyorum bu seferde romdaki uygulamalar apk olarak telefona geliyor bi zip şeklinde indiremedim
İnternet bağlantında sorun vardır belki. Kopmalar yaşıyorsan internet bağlantında GDrive kesiyor hemen bağlantıyı tekrar net geldi mi devam etmiyor dosyayı indirmeye.