TheHealeR™
Kayıtlı Üye
Lolipop arayuzde Small app de olacak dimi hocam Son uygulamalarda
Gravitybox kurarsaniz o tuşa istediğiniz komutu atayabilirsiniz. Mesela ben tek basışta menü, uzun basma da ekran görüntüsü alma olarak ayarladım.yigitmeco' Alıntı:Selam rom çok güzel bir eksiklik alttaki let işıklardan sol tarafta ki nin hiçbir fonksiyonu yok oraya bastığında ayarlar çıkması lazım kalan herşey yolunda ?
Jezzy' Alıntı:Hocam Bi sorum var google playden explorer adlıdosya programı indirdim home.apk yı sd karta taşımak için taşı diyorum ''home.apk dosya sistemi salt okunur olduğu için taşınamaz'' diyor
Merakla bekliyorumDr.Razor™' Alıntı:Sırada Number One Rom ve Emui 3.0 var. Stay OS isterseniz 5 dakikalık iş. Şu sıralar Emui nin dts ve diğer sorunlarını çözüyordum bitirdim. Z3 V6 vereceğim ama yeni bir arayüz olacağı için bekleyeceksiniz. Ne kadar bekleriz ne zaman gelir diye sormayın. Emui ve N1 romu da vereceğim fakat internetim çok zayıf. Bu hafta içi onlar gelir.
Sessizce takipteyim DOKTOR..Dr.Razor™' Alıntı:Sırada Number One Rom ve Emui 3.0 var. Stay OS isterseniz 5 dakikalık iş. Şu sıralar Emui nin dts ve diğer sorunlarını çözüyordum bitirdim. Z3 V6 vereceğim ama yeni bir arayüz olacağı için bekleyeceksiniz. Ne kadar bekleriz ne zaman gelir diye sormayın. Emui ve N1 romu da vereceğim fakat internetim çok zayıf. Bu hafta içi onlar gelir.