Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de suan surekli acik ilginc ama %10 luk kullanimda 1saat ekran vermis bu degisir tabiki. Ben pil performans vs konulara cok takarim. Gonul rahatligiyla kurabilirsiniz. Smallapps icin dahi kurulur.
Ben de suan surekli acik ilginc ama %10 luk kullanimda 1saat ekran vermis bu degisir tabiki. Ben pil performans vs konulara cok takarim. Gonul rahatligiyla kurabilirsiniz. Smallapps icin dahi kurulur.
Hocam şuan v3 kullaniyorum.romda reparition (altta ki link) uygulanmış durumda. Hiçbir şey yapmadan yeni ROM gibi yuklesem bi sıkıntı çıkmaz değil mi ? Yine bu işlemi yapmak gerekiyor mu ?
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html
Kisilerden aramak istediginiz kisiye tiklayin. Orada goruntulu arama secenegi mevcut.
Romu kurmak icin herhangi bir repartition islemine gerek yok. Tarif edilen sekilde kurunuz. Konuyu allah rizasi icin okuyun nasil kurulacagi anlatilmis. Repartitiona gerek gorsem yazardim
Daha denemedim ama mutlaka öncekinden güzel olmuştur. Bu roma hastayım hangisini kullansam donup dolaşıp bu roma geliyorum. Elleriniz dert görmesin
Birde begenmeyi unutmayın yazmisiniz ya nasıl begencez görmüyorum begenmeyle ilgili birşey acemiyim bi yardim lutfen