Dr.Razor™' Alıntı:olabilir güzel fikir beğendim :golf:
Desreuezq' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:olabilir güzel fikir beğendim :golf:
hocam hazir sizde z3 varken stock romdan system ui yi alip bu romdaki iconlari stockdan alsak yani wifi iconunu falan stock z3 parcalari kullansaniz daha guzel olmaz mi
torressssss' Alıntı:Bazı simgeler kayboldu bende ya (instagram falan) . Uygulama yüklü ama ana menüde yok. Neden olabilir?
Boyka' Alıntı:torressssss' Alıntı:Bazı simgeler kayboldu bende ya (instagram falan) . Uygulama yüklü ama ana menüde yok. Neden olabilir?
Menü de gizleme yapmış olmayasın?
aimcrazy' Alıntı:aynı hata bende de vardı sürekli uygulamalar siliniyordu aslinda uygulamalar silinmiyor kurulu ama simgeleri kayboluyor ekrandan bos ekrana basılı tutunca uygulamar sekmesine tıkladıgında hepsi duruyor yani anlıyacagınız ana ekrandan kayboluyor telefonu yeniden başlatınca
Furkan_FS' Alıntı:Boyka' Alıntı:torressssss' Alıntı:Bazı simgeler kayboldu bende ya (instagram falan) . Uygulama yüklü ama ana menüde yok. Neden olabilir?
Hafıza kartına kurulu uygulamalar telefonu yeniden başlatınca kayboluyor.
Boyka' Alıntı:Furkan_FS' Alıntı:Boyka' Alıntı:torressssss' Alıntı:Bazı simgeler kayboldu bende ya (instagram falan) . Uygulama yüklü ama ana menüde yok. Neden olabilir?
Hafıza kartına kurulu uygulamalar telefonu yeniden başlatınca kayboluyor.
Merhaba valla akrdeş çıktıgından beridir kullanıyorum uygulamalr hepsi hafıza kartına taşımışım boyle bir sıkıntı olmadı? temiz kurulum yap bir daha istersen.