Mercurical
Kayıtlı Üye
RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ ***
Romu denedim harika sıkıntısız bir rom ellerinize sağlık .
Romu denedim harika sıkıntısız bir rom ellerinize sağlık .
Şerif Doğan' Alıntı:arkadaşlar custom recovery nasıl yüklediniz? root ettim ama ne m.uncle tools ne de d.customizer işe yaramıyor çözümünü bilen bi el atsın lütfen.
Dr.Razor™' Alıntı:Dostlar rom ilk açıldığında takılmalar yapabilir. bunun tek nedeni google play güncellemeleridir. bundan dolayı romdan vazgecme beğenmeme durumu olmasın. sadece güncellemeler bitene kadar sabredin ve restart atın. Performansı esas o zaman farkedeceksiniz. Bu takılmalar herkeste olmayabilir bende olmuştu.
Stabillik bakımından günlerce haftalarca kullanabilirsiniz. herhangi bir şişme vs. olayı olmaz
Şerif Doğan' Alıntı:yardımın için teşekkür ederim Ali bey yanlız rashr uygulaması rootlu göstermiyor supersu falan hepsi rootlu gösterdiği halde. son çare jb ye dönüp rootlayıp flaşlayacağım. bende androidin mantığını anlamış değilim yıllarca androidin özgürlüğüyle, kişiselleştirilebilirliğiyle övünüp iosa laf atıyorlar ama gün geçtikçe herşeyi daha fazla kısıtlamaya başlıyorlar be ne saçmalık.
Ahmet3455' Alıntı:Arkadaşlar bu roma geçecem ama bende şuan Legend v10 romu var ondaki uygulamalar gitsin istemiyorum. Ne yapmam gerek ?