skipper123' Alıntı:Gerçekten gayet başarılı ve stabil bir Rom olmuş. Gözüme çarpan birkaç sorunu dile getirmek istiyorum.
1 - Dokunmatik sapma sorunu var, bu sorun düzeltilebilirse gerçekten en stabil ve sağlam rom bu olur diyebilirim.
2 - Çok önemli deil ama What's New uygulaması açılınca donuyor ve sonra uygulamadan atıyor.
Sadece bu ikisi gözüme çarptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Elinize sağlık
başka bi launcher denemrmaxii' Alıntı:İndirdiğim uygulamaların (yaklaşık 18 adet) neredeyse hepsi sistemde gözükmesine rağmen simgeleri yok. Uygulama ara menüsünde de çıkmamakta sebebini bşlen varsa lütfen acil yardımmm :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
mrmaxii' Alıntı:İndirdiğim uygulamaların (yaklaşık 18 adet) neredeyse hepsi sistemde gözükmesine rağmen simgeleri yok. Uygulama ara menüsünde de çıkmamakta sebebini bşlen varsa lütfen acil yardımmm :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
jole45' Alıntı:Bekliyoruz yeni sürümü
Dr.Razor™' Alıntı:Swap ile alakasini anlayamadim. Ram olayinda ne demek istediniz yine anlamadim. Tek anladigim sicak demissiniz. Yazin boyle olmasi normaldir.