aynen bende beceremedimD4RKW00D' Alıntı:Ya beyler bu home apk yi nasil tasiycaz sdcard a
SLayer' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:Ya beyler bu home apk yi nasil tasiycaz sdcard a
aynen bende beceremedim
Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
Dr.Razor™' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif] - Bu Klasörde Home._Navbar_Enabled.ap isimli bi dosya görüceksiniz bu dosyasının adını Home._Navbar_Enabled.apk olarak ayarlayın [/font][/color]
[font='Open Sans', sans-serif] - Aynı Klasörde Home.apk Görüceksiniz Bu Dosyasının Adınıda Home.ap Olarak Ayarlayın [/font]
olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
Dr.Razor™' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif] - Bu Klasörde Home._Navbar_Enabled.ap isimli bi dosya görüceksiniz bu dosyasının adını Home._Navbar_Enabled.apk olarak ayarlayın [/font][/color]
[font='Open Sans', sans-serif] - Aynı Klasörde Home.apk Görüceksiniz Bu Dosyasının Adınıda Home.ap Olarak Ayarlayın [/font]
Kerim Ayvaz' Alıntı:olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
lys0001' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
Home Apk olayını v4 deki apk yi atarak gidermiştim deneyebilirsiniz
hakan_13' Alıntı:Hocam ellerinize sağlık bu gün yeni geçtim bu roma gerçekten fevkalade uzun bir süre değiştirmek istemiyorum ama yine de bunun devamını da istiyoruz İnşallah
lys0001' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:olamdı kardeşim ya yaotım hepsiniThutancamoN' Alıntı:Kerim Ayvaz' Alıntı:Abi dosya yoneticisi nidirdim priv app dan home.apk yı sd karta tasıdım ama olmadı neden?
sen yanlış anlamışsın
Home Apk olayını v4 deki apk yi atarak gidermiştim deneyebilirsiniz
Ve çok büyük bir sıkıntı olmasa da bu sorun var bende dediğiniz herşeyi yaptim olmadi bunun için küçük bir fix verirseniz güzel olur çünkü herkes bu romda buraya takılmış
ytezer' Alıntı:art var mıydı bu romda