evet kardeş iki hatta da mevcut daha bu gün yine görüntülü görüşme yaptımyakupscc' Alıntı:arkadaşlar öncelikle iyi formlar diliyorum herkese ama benim sormak istediğim bi kaç husus var . Bu emek verip tasarlamış olduğunuz rom dan dolayı size teşekkür ediyorum . Peki 3g yi görüntülü görüşme olarak destekliyor mu sadece sormak istedim . Şimdiden teşekkürler
hakan_13' Alıntı:evet kardeş iki hatta da mevcut daha bu gün yine görüntülü görüşme yaptımyakupscc' Alıntı:arkadaşlar öncelikle iyi formlar diliyorum herkese ama benim sormak istediğim bi kaç husus var . Bu emek verip tasarlamış olduğunuz rom dan dolayı size teşekkür ediyorum . Peki 3g yi görüntülü görüşme olarak destekliyor mu sadece sormak istedim . Şimdiden teşekkürler
yakupscc' Alıntı:arkadaşlar öncelikle iyi formlar diliyorum herkese ama benim sormak istediğim bi kaç husus var . Bu emek verip tasarlamış olduğunuz rom dan dolayı size teşekkür ediyorum . Peki 3g yi görüntülü görüşme olarak destekliyor mu sadece sormak istedim . Şimdiden teşekkürler
yusuppp' Alıntı:
Arama ekranını değiştirme şansımız var mı hocam ?
Lolipop güncellemesini de bekliyoruz bu arada
tbparker' Alıntı:Twrp ile kurulurmu