maxizagato
Kayıtlı Üye
Cvp: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery
Yardımların için teşekkürler fakat melodi sorunu için daha ayrıntılı bilgi verir misin? Eş file de yapıyorsun da atama yapıyorsun . Ben halledemedim. Home apk dosyasını sd karta atın yazmış. Yaptım fakat olmadı. Özellikle whatsap melodisi çok kötü. Sesli çağrı melodisi gibi. Degistiremiyorum. Şuan mecburen farklı bir rom kurdum. Yardımcı olursan sevinirim.konnichiwa' Alıntı:maxizagato' Alıntı:Dr.Razor™ , gidgattan sonra hata bulamadigim tek rom bu fakat sesli bildirim, mesaj bildirimlerinin seslerini degistiriyorum, yine eski halini alıyor. Dediğin gibi home apk yi alıp sd karta attım ama değişen birşey yok. Bu sorunu aşamadim. Whatsapp bildiriminde bile o acayip melodi çalıyor. Whatsapin kendi melodisi olsa ugrasmayacagim ama melodi uzun sure rahatsiz edici şekilde çalıyor. Yardımcı olacak varsa bekliyorum arkadaşlar. Romu beğendim ve kaldırmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, size Ana Ekrandan Kısayolların kaybolması sorunuyla ilgili yardımcı olabilirim ki ROM un geliştiricisi olan Dr.Razor™ bu öneriyi bana sunmuştu.Ana ekrandan kısayolların kaybolması sorununu forumda da mevcut olan diğer Sony Launcher apk lardan birini kurarak çözebilirsiniz.
Kendim uyguladım ve sorun çözüldü.
Melodi değiştirme için ise farklı ROM larda melodi değiştirmek için ES File Explorer kullanıp melodiyi değiştirmeyi başarmıştım.
Siz de bu program aracılığıyla değiştirmeyi deneyebilirsiniz.