muratxxlarge' Alıntı:Doktoru'um Razor'um Hocam.
Şimdiye kadar indirdiğim tüm romlara hemen bi Nova Launcher bulaştırıyordum bir kaç icon paketi,xposed,gravity vs.
Ama ilk defa bir rom gözüme hoş göründü :golf: Hani ekranda boş bir yere basılı tutunca aşağıda en sağda temalar yazıyorya hah işte onu kullanabilirmiyiz diye şeettiydim. :rool: temalar çalışmıyor sanki?
Dr.Razor™' Alıntı:Dediginiz olay video cekimindedir. Video cekerken dokunarak odaklamiyor oto odakliyor. Kamera suruculeri stabilden o yuzden netlemede sorun olmamasi gerek fotografta
Dr.Razor™' Alıntı:Aosp temali rom oldugu icin tam uygulamaz kirpar. Bunun icin programlar var onlar dedigini hallediyor
Murat kardesim o launcherde surekli kalir romda tema destegi olmadigi icin calismaz. Cok sorun etme derim ben
Uchiha itachi roma guncelleme tam rom olarak gelcek. Yuklemek yuklememek sana kalmis keyfin bilir.
Roma guncelleme gelicek cok efsane gelcek. Calismalar aon asamalarda . test ediliyor yakin zamanda gelir. Not: zaman sormazsaniz sevinirim
Legendden almak istersen fontu system font klasorunu ve system/etc den fallback ve systemfonts u al bizim roma at
drkprnc' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Dediginiz olay video cekimindedir. Video cekerken dokunarak odaklamiyor oto odakliyor. Kamera suruculeri stabilden o yuzden netlemede sorun olmamasi gerek fotografta
anlamadım walla çekimde sıkıntı oldu
farkında olmadan mesut hocanın kamera fixin deneyeyim dedim
oda JB içinmiş:=)
cihaz açılmadı
şimdi tekrardan kuracağım:=)
Abi yine ise yaramazsa harici bir kamera yukle olmadi pm atarsin ben hallederim
Pazara gelebilir belki