Dr.Razor™' Alıntı:Guncelleme vermeyi ben de cok isterdim fakat yaklasik 6 ay once discoveryi sattim. Elimde cihaz olmadan maalesef birsey yapamam.
Dr.Razor™' Alıntı:Suanlik mesut hocanin da discovery si yok. O da benden daha once degistirmisti. Ben suan ki romun stabil oldugunu dusunuyorum. Guncellemeden de kullanilabilir
Onur_Karakulak' Alıntı:Sinan abi bu Xperia için indirdiğim temaları nasıl aktif edicem? Tema menüsü pasif şuan.
Dr.Razor™' Alıntı:4g ye bunu modlamak artik oldukca basit. Vakit bulursam yapabilirim
Mesut094914' Alıntı:Lollipop arayüzü ne zaman gelecek acaba?
Mesut094914' Alıntı:Yazık oldu o zaman. En iyi rom bu forumda buydu
mhmetkya2777' Alıntı:Ekran duvar kağıdını bir türlü tam yapamadım dpi ayarlarında mı sıkıntı var hangı resımı yaptıysam kırpmak zorunda kaldım . Her programı denedım olmadı yıne.
sergen038' Alıntı:müzik dinlerken ses bir anda yarı yarıya düşüyor. Benden başka başına gelen var mı? Varsa çözümü nedir ?
ibrhm-7' Alıntı:Şu roma güncelleme gelmemesi roma büyük haksızlık. ? Zaten şu an bile mükemmel bir rom lolipop güncellemesi yapılırsa tadından yenmez..?
Mesut094914' Alıntı:Yazık oldu o zaman. En iyi rom bu forumda buydu
hakan_13' Alıntı:Mesut094914' Alıntı:Yazık oldu o zaman. En iyi rom bu forumda buydu
bencede öylee :what:
Demonhard' Alıntı:Yazık oldu cidden en iyi romdu lollipop olmalıydı