[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Xperia™ Z3 Romu beğendiniz mi?

• Evet, gayet başarılı.

Oy: 439 69.9%
  • Hayır, geliştirilmeli.

Oy: 190 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    628
Bu Sony custom romun not programinin apk si lazim.başka bir roma kurmak istiyom.nasıl kuracam.bu romdaki not yedeklerini nasıl aktaririm

Cvp: RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

cesmi' Alıntı:
Bu Sony custom  romun not programinin apk si lazim.başka bir roma kurmak istiyom.nasıl kuracam.bu romdaki not yedeklerini nasıl aktaririm
Romun içinden alabilirsiniz fakat
Notlarınız maalesef silinecek

Telefonun dahili hafızasını kopyalanmıştım notebok PC ye. not yedegini. Bulma imkânı varmi

Cvp: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Sa kardeşim rom güzel fakat youtube uygulaması'nda video izlerken video açılırken çok bekliyor ve çok takılıyor eski stock romunda böyle bir sorun yoktu çözümü nedir acaba

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Small app ler için bunu kullanın. Youtube un çoklu ekran için yapılmış versiyonu. Kendi z3 ümde vazgeçilmezim.

Lolipop arayuzü sabırsızlıkla bekliyorum rom gerçekten bomba Status bar lolipopa benzetilip tema desteği Eklenirse baş tacı olur hocam süpersiniz :gl:

conmrx' Alıntı:
teşekkürler çok güzel olmuş.fixlerin nasıl yüklenceği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Direk ınstall dan yükleyeceksınız

the_patriot' Alıntı:
Elinize sağlık, güzel olmuş. Bi sorum olacak. Ekran görüntüsü alabiliyomuyuz bu romda? Ben bulamadımda.

Stock romda nasıl alıyorsanız öyle alınıyor.

Güç+Ses Kısma tabi hemen stocktaki gibi değil 1 2 saniye bekletiyor.

Ses geliştirmesi şeyini kapatıp
http://forum.turkdevs.com/konu-soundmod-4-3-6-0-huawei-eui-3-1-ported-srs-and-dts-processing.html
Kursak sıkıntı çıkar mi??