MadloveR' Alıntı:Sırf toggle için kullanılır eline sağlık.
Wifi Çekim Gücü : https://yadi.sk/d/AoOCPR46f5MaS
MadloveR' Alıntı:Az değil var olan çekim gücünü daha da kuvvetlendirmek için. 1 diş fark eder mutlaka.
sdfdsfsdfsdfcecex1' Alıntı:Arkadaşlar bi konudan çok muzdaripim home tuşuna 2 kez üst üste tıklayınca telefon kilit leniyor bunun bir yolu felan varmı düzeltmek için lütfen yardım edin.
cecex1' Alıntı:sdfdsfsdfsdfcecex1' Alıntı:Arkadaşlar bi konudan çok muzdaripim home tuşuna 2 kez üst üste tıklayınca telefon kilit leniyor bunun bir yolu felan varmı düzeltmek için lütfen yardım edin.
Jhotay Đã Đãrknệss' Alıntı:camera not worting
morkkoc' Alıntı:Rom gercekten cok iyi ama uygulamalari sd karta tasiyamiyorum tasimaya grrek yok hafiza karti OS ile ayni bolumu paylasiyor !!!!
morkkoc' Alıntı:morkkoc' Alıntı:Rom gercekten cok iyi ama uygulamalari sd karta tasiyamiyorum tasimaya grrek yok hafiza karti OS ile ayni bolumu paylasiyor !!!!
Smiletolife yardimm !!
SmiLeToLiFe' Alıntı:morkkoc' Alıntı:morkkoc' Alıntı:Rom gercekten cok iyi ama uygulamalari sd karta tasiyamiyorum tasimaya grrek yok hafiza karti OS ile ayni bolumu paylasiyor !!!!
Smiletolife yardimm !!
konudaki hafıza fixini yükledin mi? hafızan terstir.
Sende mi cihaz degistiriyon abiSmiLeToLiFe' Alıntı:roma gömdüğüm tema ve yaptığım çeşitli değişikler şu anda yarım ve pc de duruyor. cihazı değiştirmeden önce paylaşıcam büyük ihtimalle.