Amazing' Alıntı:Elinize saglik cok guzel ve stabil bir rom olmus. OS romlarla ilgili bir gelisme varmi? :angel:
Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Elinize saglik cok guzel ve stabil bir rom olmus. OS romlarla ilgili bir gelisme varmi? :angel:
Halletmeye calisiyoruz su an
Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
[font='Open Sans', sans-serif]tepkime vermiyor cihaz siyah ekran sürekli sadece flash bellek takılmış gibi görüyor bilgisayar, telefon da ise hiç bir titreşim vs. tepkime yok [/font][/color][img]http://forum.turkdevs.com/images/smiley/sad.gif[/img]Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
Pili çıkarıp pcye bağlayın tepkisini bana iletin.
[font='Open Sans', sans-serif]tepkime vermiyor cihaz siyah ekran sürekli sadece flash bellek takılmış gibi görüyor bilgisayar, telefon da ise hiç bir titreşim vs. tepkime yok [/font]Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
Mehmet Bastık' Alıntı:tepkime vermiyor cihaz siyah ekran sürekli sadece flash bellek takılmış gibi görüyor bilgisayar, telefon da ise hiç bir titreşim vs. tepkime yok
[font='Open Sans', sans-serif]tepkime vermiyor cihaz siyah ekran sürekli sadece flash bellek takılmış gibi görüyor bilgisayar, telefon da ise hiç bir titreşim vs. tepkime yok [/font][/color][img]http://forum.turkdevs.com/images/smiley/sad.gif[/img]Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
[hr]
[quote='Mehmet Bastık']
tepkime vermiyor cihaz siyah ekran sürekli sadece flash bellek takılmış gibi görüyor bilgisayar, telefon da ise hiç bir titreşim vs. tepkime yok
[font='Open Sans', sans-serif]tepkime vermiyor cihaz siyah ekran sürekli sadece flash bellek takılmış gibi görüyor bilgisayar, telefon da ise hiç bir titreşim vs. tepkime yok [/font]Rygebin' Alıntı:Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
Bende de olmuştu bu yüzden herkese tavsiyem recovery harici flastool bat yani fastboot vs ile yükleme yapmayın belliki yöntem stabil bir yöntem deil ve siz benden sonra gördüğüm yedinci arkadaşsınız.. Üzgünüm servise gönder anakart değişecekler.Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
mahir02' Alıntı:Bende de olmuştu bu yüzden herkese tavsiyem recovery harici flastool bat yani fastboot vs ile yükleme yapmayın belliki yöntem stabil bir yöntem deil ve siz benden sonra gördüğüm yedinci arkadaşsınız.. Üzgünüm servise gönder anakart değişecekler.Mehmet Bastık' Alıntı:merhabalar blisspop romu yüklüydü cihazımda stock 6.0.1 e dönerken cihaz hata aldı ve siyah ekran da sürekli görüntü gelmiyor telefona bilgisayara bağladığımda bir sürü çıkarılabilir disk buluyor yardımcı olabilirmisiniz acaba, şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
mahir02' Alıntı:@"Rygebin" merakla bekliyorum doğrusu hazır arkadaş yollamamisken bir denesin hele umarım işe yarar çünkü böyle muzdarip olanlar baya çıkıyor
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:@"Rygebin" merakla bekliyorum doğrusu hazır arkadaş yollamamisken bir denesin hele umarım işe yarar çünkü böyle muzdarip olanlar baya çıkıyor
Aslımda bende çok test edemedim çünkü hardbrick cihaz lazım. Tek usb driverları o zaman sadece açık oluyor o açıdan o halde yapmak lazim bu tip arkadaşlar bana pmle uğlaşsin deneyelim.
HAARP' Alıntı:s.a 6.0.1 üzerine kurabiliyormuyuz.Birde mobil veri düzeldi mi. Root her zaman gerekli bana o yüzden rom gayet güzel gözüküyor
Şimdiden teşekkür ediyorum.
HAARP' Alıntı:hızlı cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Mobil veride E de mi çekmıyor : bulunduğum bölgede hiç wifi yok.
PoleStar' Alıntı:2-3 basit yenilik Yaptim Fix Olarak Yuklenebiliyor.
Yaptiğim Yenilikler Şunlardır.;
1- Files Adını Dökümanlar Olarak Değiśtirdim
2- Kamera İconu Degistirdim
3- Dokumanlar İconu degistirdim
4- Mesajlasma İconunu Degistirdim
5- Tarayici İconunu Degistirdim
6- Galeri İconunu Degistirdim
7- Kernel Adiutor ismini Kernel Ayarlari Olarak Degistirdim
8- Muzik İconunu Degistirdim
9- Takvim İconunu Degistirdim
BUDA SS
İnşallah Devamı Gelecektir
TEŞEKKÜRLER. :gl:
PoleStar' Alıntı:2-3 basit yenilik Yaptim Fix Olarak Yuklenebiliyor.
Yaptiğim Yenilikler Şunlardır.;
1- Files Adını Dökümanlar Olarak Değiśtirdim
2- Kamera İconu Degistirdim
3- Dokumanlar İconu degistirdim
4- Mesajlasma İconunu Degistirdim
5- Tarayici İconunu Degistirdim
6- Galeri İconunu Degistirdim
7- Kernel Adiutor ismini Kernel Ayarlari Olarak Degistirdim
8- Muzik İconunu Degistirdim
9- Takvim İconunu Degistirdim
BUDA SS
İnşallah Devamı Gelecektir