uvbit' Alıntı:garanti dışı bırakıyor mu ayrıca video çekerseniz daha iyi olur
uvbit' Alıntı:garanti dışı bırakıyor mu ayrıca video çekerseniz daha iyi olur
Hocam normalde bırakması lazım ama bırakmıyor, 2 kez öyle götürdüm ve yaptılar ama servisin durumuna bağlı tabii.atakan58' Alıntı:Garanti dışı tabiki bırakır ama Stock Rom yükleyerek düzeltebilirsiniz.
- Video için fazla uğraşamam ama yapan olursa konuya eklerim.
+ Takıldığınız terde yardım alın.
Amazing' Alıntı:Hocam 6.0 dayim kursam sikinti olmaz dimi?Birde twrpden sistem yedegi alabiliyomuyuz?
umx' Alıntı:soru 1 : android 6.0'ın üzerine kursam sorun olur mu ?
soru 2 : hafıza kartı olmadığı için telefon hafızasına atabilirmiyim ?
atakan58' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam 6.0 dayim kursam sikinti olmaz dimi?Birde twrpden sistem yedegi alabiliyomuyuz?
Sorun Olmaz. Alabilirsin yedek.
6.0 dan geçilmiyor, telefon açılmıyor hocam.. 5.1.1 den geçmesi şart..atakan58' Alıntı:İkisinide yapabilirsin.
Rygebin' Alıntı:6.0 dan geçilmiyor, telefon açılmıyor hocam.. 5.1.1 den geçmesi şart..atakan58' Alıntı:İkisinide yapabilirsin.
Bootloopa attı bende öyle ise tamam.atakan58' Alıntı:3 defa kurdum Marshmallow üzerinden.
AndroidOneMarsmallow' Alıntı:ya recoveryninadı demişsiiniz anlamadım ? şuanda cevap bekliyorum tüm işlemler yarıda kaldı
Emrelio' Alıntı:batarya durumu nasıl hocam
atakan58' Alıntı:AndroidOneMarsmallow' Alıntı:ya recoveryninadı demişsiiniz anlamadım ? şuanda cevap bekliyorum tüm işlemler yarıda kaldı
Recovery dosyasının adını kendiniz değişebilirsiniz.
Mesela dosyanın adını twrp yaptınız.
fastboot boot twrp.img komutunu vereceksiniz.