dembaba78
Kayıtlı Üye
Rygebin' Alıntı:solo1990' Alıntı:V1'i romu flashladıktan sonra üstüne mi flashlıycaz hocam
Evet hocam..
V1 romunda mı indiricez kurarken
Rygebin' Alıntı:solo1990' Alıntı:V1'i romu flashladıktan sonra üstüne mi flashlıycaz hocam
Evet hocam..
nOer7' Alıntı:Rygebin' Alıntı:solo1990' Alıntı:V1'i romu flashladıktan sonra üstüne mi flashlıycaz hocam
Evet hocam..
V1 romunda mı indiricez kurarken
evliyacelebi' Alıntı:Bu rom ile Wileyfox V2 karşılaştırması yapabilecek olan var mı? Mesela hangisinde ses seviyesi daha başarılı, konuşma kalitesi, batarya performansı. İkisini de kullanmış biri detaylı bir karşılaştırma yapabilirse bence çok iyi bir rehber olur.
Kişiselleştirme anlamında başarılı ama her ayarı da açmayın hafif kasmalar başlar, , saat renginden nav bar rengine herşeyi değişmekteevliyacelebi' Alıntı:Bu rom ile Wileyfox V2 karşılaştırması yapabilecek olan var mı? Mesela hangisinde ses seviyesi daha başarılı, konuşma kalitesi, batarya performansı. İkisini de kullanmış biri detaylı bir karşılaştırma yapabilirse bence çok iyi bir rehber olur.
Rygebin' Alıntı:Güle güle kullanınerk03' Alıntı:hocam uzun uğraşlar sonunda romu kurmayı başardım
mperk' Alıntı:Merhaba
Bu rom'u yüklediğimiz zaman fm radyo aktif olacak mıdır?
Emrelio' Alıntı:Guc tasarrufunda sanal tusun arka planinin turuncu olmasini nasil engelleyebilirim?
Emrelio' Alıntı:Guc tasarrufunda sanal tusun arka planinin turuncu olmasini nasil engelleyebilirim?
Atakan58' Alıntı:Emrelio' Alıntı:Guc tasarrufunda sanal tusun arka planinin turuncu olmasini nasil engelleyebilirim?
Daha öncede soruldu. Engelleyemezsin. Tema yükleyip uygularsan temanın rengine göre değişecektir.
[font='Open Sans', sans-serif]Edit: Büyük ihtimal RRemix Romu için geçerli bulduğun ayar. Fazla kurcalamadım.[/font]Emrelio' Alıntı:Buldum arkadaslarAyarlar-pil-pil tasarrufu-uyari rengi seceneginden duzenlenebiliyomus
nsmsngl' Alıntı:ben konuyu yeni gördüm remix fix diyor bunu nasıl yapıcaz o kadar uğraşıyorsunuz video çekmeye üşeniyorsunuz
Evet öyle bir sorun var, gelen güncellemeyi kurun , otadan geliyor. Onla düzelir.Bahadır44' Alıntı:Tek hatli 4g ye remix rom kurdum mobil veriye baglanamiyorum yardim lütfen